nie zakumałam, że to takie wisiadełko jest tylko w poziomie/bokiem, tzn że to dziecię ma majty. No to nie wpadnie. Ale niewygodnie mu musiało bardzo być i noszącemu również
nie zakumałam, że to takie wisiadełko jest tylko w poziomie/bokiem, tzn że to dziecię ma majty. No to nie wpadnie. Ale niewygodnie mu musiało bardzo być i noszącemu również
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
http://allegro.pl/womar-nosidlo-eco-...672927989.html
tego jeszcze nie widziałam
Zwróćcie uwagę na zdjęcie gdzie pan ma dziecko na plecach w nosidełku w kolorze różowym....
ps. jakieś pseudo wydaje mi się to ergo![]()
Natalia (03.10.2008), Bartuś (15.04.2013)
i Alicja- aniołek... (06.04.2014- 11 tc.*)
Próbowałam double hammock rebozo zawiązać, podczas kiedy Mia postanowiła ciagnąć za ogon chusty. Nadaje sie w sam raz do tego wątku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Masimba - 03/14
Mia - 12/10
Płakać sie chce. Bo to nie tylko o noszenie chodzi, ale podejscie do dziecka...![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
(((
Maj 2014i Marzec 2016
No dobra juz dawno mi szczena tak nie opadla. To na pewno nie lalka? Nie moge siebie tego wyobrazic - w sensie takiego podejscia do czlowieka malego, szok.
Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023
No ja wiem że na początku ciężko, ale jakieś podstawowe tajniki wiązania chyba można sobie przyswoić? Że te paski po bokach i pod nogami do czegoś służą np...
Marcysia'13 Janka
'18
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
-Konfucjusz-
Moje wege dzieciaki to Mati (wiosna 2013), Hugo (wiosna 2015) Benio (jesień 2020)
Nasz blog o rodzicielstwie pełnym Boga www.niezwyklapodroz.pl
Wyglada jak Obcy![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Bilans tygodniowych wakacji - oprocz nas: jedna chusta, piec nosidel, dwa wisiadla. Jedno akurat nie w uzyciu, bo dziecko na rekach. A drugie - dziec przodem do swiata, maly niemowlak, tak z 3-4 mies.mama go tak wiozla w autobusie transferowym na lotnisko, a na lotnisku wrzucila do super bajeranckiego wozka ze spacerowka taka kubelkowa, co to dziecko lezy z nozkami zgietymi w z stawach biodrowych i kolanowych. Na szczescie lecialainnym samolotem...
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
A w ulicy Czereśniowej...
![]()
Kustafa, uu :/
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
-Konfucjusz-
Ale brzydkie te obrazki![]()
Maj 2014i Marzec 2016
https://www.youtube.com/watch?v=xUyFZIaTuLE
Popatrzcie 1:50![]()
Maj 2014i Marzec 2016