O w mordeczke.
O w mordeczke.
miśki dwa i mały ktoś
OMG szkoda ze sobie nie zawiesila jak torebki na ramieniu.
Maj 2014i Marzec 2016
o ja pierdaczęsłyszałam o takich ustrojstwach z opowieści ale nie miałam okazji (na szczęście) zobaczyć na żywo
ja wczoraj widzialam jedna dziunie z nosidlem (ale panel byl jakis szerszy, nie wiem co to bylo) oczywioscie dziecko przodem, ale zabraklo mi odwagi, zeby zwrocic uwage, bo pani wygladala tak, jakby byla w stanie w pysk strzelic (cala rodzinka zreszta)![]()
Moc jest z nami
Co do zdjęcia: Wystarczy twarzyczkę zamalować i można śmiało wrzucać. abcd_2000, w Paincie zamaluj i wrzuć, bo mnie ciekawość zżera![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
Moje wege dzieciaki to Mati (wiosna 2013), Hugo (wiosna 2015) Benio (jesień 2020)
Nasz blog o rodzicielstwie pełnym Boga www.niezwyklapodroz.pl
Nawet nie zauważyłam że zostało usuniete, zaraz to zrobie o ile nie usunęłam.
Teraz jak z kroniki kryminalnej![]()
miśki dwa i mały ktoś
Mój mąż, który ogólnie rzecz biorąc nadawał by się do wklejenia tutaj kiedy się zamota: "to jakiś sajgon! Nie, no chyba se ktoś jaja zrobił i tyle".
edit : No chyba, że jest w miejscu publicznym i na zdjęciu jest ileś tam osób prócz niej...
Moje wege dzieciaki to Mati (wiosna 2013), Hugo (wiosna 2015) Benio (jesień 2020)
Nasz blog o rodzicielstwie pełnym Boga www.niezwyklapodroz.pl
Zdjecia z olx sa juz publiczne, wiec mozna je kopiować. Robienie komuś zdjec i wrzucanie ich do internetu bez zgody i wiedzy tej osoby jest nie tylko niegrzeczne, ale i nielegalne. Zamazanie twarzy moze nie wystarczyć, jezeli osoba nadal jest do rozpoznania.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Masimba - 03/14
Mia - 12/10
o matkozcórko, abcd, toż to jakaś makabra jest! przecież to dziecię zaraz wpadnie!![]()
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
Owszem, jezeli stanowi tło lub cześć tłumu, ale to oczywiscie nie ma tu zastosowania, wiec nie wspominałam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Masimba - 03/14
Mia - 12/10
A czy to nie jest to nosidełko?
http://allegro.pl/nosidelko-nosidlo-...644984757.html
Takie coś mi w sklepie dziecięcym polecali dla noworodka - bo ta pozycja leżąca niby dla noworodka najlepsza. Ale jakoś mi to podejrzanie wyglądało to wiszenie i odbijanie się od rodzica przy chodzeniu, więc nie kupiłam tylko się doedukowałam.
Ale ta pani ze zdjęcia pewnie chciała dobrze, tylko nie wiedziała co i jak....
edit: W sumie to problem chyba polega na tym, że jak ktoś chce nosić i idzie do sklepu stacjonarnego to może tam kupić jedynie wisiadła. I jak są jakieś artykuły o noszeniu w prasie dla rodziców to też najczęściej w nich można przeczytać, że warto nosić, że najlepsze są chusty, ale to trudno dobrze zawiązać, więc lepiej kupić nosidło. I oczywiście do tego reklamy wisiadeł.
Ostatnio edytowane przez Karolka ; 07-10-2014 o 21:08
Spoko, raczej nikt tej pani tu nie rozpozna
Przyznam, że nosidło nie szokuje mnie chyba tak bardzo, jak powinnoMniej niż wisiadło :>
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
ja właśnie wczoraj widziałam ojca z maleństwem w wisiadle co na jajka wisiało i machało się przy każdym kroku - przykry widok - nie wiem czy to maleństwo miało z 6 miesięcy
Alicja X.2011 Olga XI.2013