Ja mam różne
Ręczniczki - pierwsze wkłady od Kokosi, używałam też do otulaczy. Zesztywniały po kilkunastu praniach, ale faktem jest, że nie chce mi się ich o brzeg stołu przeciągać, pewnie byłyby miększeW każdym razie chłoną super, na razie nie wykorzystujemy w pełni ich chłonności bo synek ma niecałe 4 miesiące i jeszcze tak bardzo dużo nie sika. Używaliśmy jako wkładu do otulacza, ale teraz wolimy tetrę. IMO łatwiej się składają niż te pozostałe dzięki twardszym krawędziom.
Składane na 3 - w tej chwili moje ulubione, nie za duże, nie za małe, mięciutkie i chłonne. Zastanawiam się, czy nie byłyby lepsze odrobinę bardziej prostokątne, żeby były troszeczkę szersze po złożeniu na 3I tak na próbę chciałabym mieć taki wkład z napkami, żeby się nie rozwijał przy wkładaniu do kieszonki, może to by było wygodne
Składany na 4 - zalety te same, co składany na 3, tylko większy no i po złożeniu nieco grubszy, więc raczej dla trochę większych użytkowników
Zszywany wkład z podwójnego bambusa - super, bo cienki i układa się na pupce rewelacyjnie, ale dla większego dziecka będzie raczej jako booster niż samodzielny wkład.
Edit: aaa i sądzę, że zeszmacona tetra bambusowa byłaby super wkładem do kieszonki, muszę koniecznie wypróbować!