chociaż ja chyba wolałabym z silkiem![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Wiecie może jak długo ten preorder ma wisieć i na kiedy planują utkanie chust?
Ciągle myślę![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Ale mamaslon z pre tego zamówiłaś? Którą?
Pojedynczy wzorek ma 4cm z tego co czytałam
Skala jest jak w tej czarnej chuście, którą Kamila teraz wkleiła. Dla mnieza bardzo naćpane, wolałabym większe te łabądki.
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Równo miesiąc temu skończył się pre-order SN, czyli trza będzie płacić za chusty w.... maju/czerwcu, czyli ten pre-order będzie gotowy na czerwiec/lipiec.... Trochę ciemno to widzętu na wakacje trzeba będzie jechać - ale nie! jednak nie pojedziemy, bo mamusia za dużo chust zamówiła!
dobra, chyba biorę jasną czwóreczkę, jak coś to zrobię z niej pomarańczową
![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Ta czarna taka bardziej nowozelandzka, Maorysi, haka, te sprawy![]()
Marciula, ty to sobie mozesz brac do woli, bo zaraz masz kogos do noszenia, a ja na ten przyklad to sie musze dwa razy zastanowic. Tym bardziej, ze czeka wyprany moj nowy nabytek i chodze kolo niego jak tygrys kolo kawalka miesa![]()
![]()
![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Preorder ma się skonczyć w sobotę, 23.03, o 11:00. Ja się waham między Aiko a Aava. Przy Aava ładnie bedzie widać kontrast między lewą, a prawą stroną... Ale Aiko to taka ładna na lato, a jak się znudzi, to do farbyWięc nie wiem...
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Ja się waham między wszystkimi - najchętniej trzy bym wzięła
Ale biorę Aiko i upomarańczowię ją - chyba, że przestanie mi się pomarańczowego chcieć to zostanie jasna![]()
Kurcze jakie to miłe (i nowe dla mnie przy Oschy) uczucie, jak problemu nie ma, bo tak zwyczajnie mi się nie podoba.