Jarzębina fajna! Już widze te cudną oschową zieleń i czerwień razem - jak w różyczkach noel![]()
Ja na maki tez bym sie pisala - kojarza mi sie z Polska... ide porysowac sobie maki...
Marcel 3 lata
..hmm..coraz ciekawsze te pomysły..do tego oschowa czerwień..
za maki dziękuję za jarzębine tez
oscha to firma stawiająca na z goła inne wzory niż ... tu trzeba nam czegos takiego jak te pisanki
dlatego uwazam ze fajnie by było sie w nie zagłebic
...
te wszelkie nasze wzory ludowe
no bomba
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Opcjonalnie - klosy z chabrami versus klosy z makami
Teraz jakie klosy. Jeczmien chyba najurokliwszy, choc owies tez niezgorszy
Motywy cepeliowskie nadal sadze ze maja potencjal, mnie sie np. podobalo logo euro![]()
Hehe, moze zalozymy konkurencyjna firme, albo pod-wykonawstwo. Ide popatrzec na ceny krosien![]()
![]()
![]()
Ja myślę, ze w sprawie maków, chabrów, kłosów do Nati piszcie![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
aginia, no motyw klosa to tak![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Wracając do aktualnego pre-orderu - na serio żadnej z Was wzór nie podchodzi i nic nie zamówi?
Ja się waham, którą chustę wybrać, ale na pewno jedną zamawiam. No nie dobijajcie mnie, przecież one są całkiem ładne!![]()
Się zastanawiam nad ecru... na lato taka ładna...
Ja też właśnie myślę nad którymś lnem - to Aiko może całkiem ciekawie się prezentować, te przełamanie koloru na wzorze
No ale też mnie kusi drugi len - na niebieskim ecru? Może wyjść pięknie!
Bawełny mam aż nadto, choć kolor piękny to jednak daruję sobie....
to jasne zawsze mozna pofarbować![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i