Pokaż wyniki od 1 do 20 z 68

Wątek: Pomarańcza się uczy! Kto może, niech pomoże :D Kangur, kieszonka, plecaki a nawet kółkowa

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Pomarańcza
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Tak jak patrzę na kangura, to też mi się wydaje, że przy szyi mało naciągnęłam - ale jak wiązałam, to wydawało mi się mocno naciągnięte, że krawędź mi się wpijała w ramię

Aliszia, faktycznie synek lewą rączkę ma do dołu, prawą chyba zgiętą, o ile dobrze pamiętam (widać w chuście łokieć) - tak nie może być?

Doradźcie mi jeszcze, gdzie lepiej ulokować nadmiar materiału przy kieszonce: wg instrukcji Nati i Hopka powinien być zrolowany przy karczku, a tu na forum spotkałam się z tym, żeby raczej podkładać pod pupę

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość
    Casablanca/ teraz w PL na wakacjach

Domyślnie

jak sie znudzisz chusta to daj znac

A. listopad 2012

Chustoholiczka Awatar Pomarańcza
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Jasne, choć chyba nieprędko to nastąpi

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pomarańcza Zobacz posta
    Tak jak patrzę na kangura, to też mi się wydaje, że przy szyi mało naciągnęłam - ale jak wiązałam, to wydawało mi się mocno naciągnięte, że krawędź mi się wpijała w ramię

Aliszia, faktycznie synek lewą rączkę ma do dołu, prawą chyba zgiętą, o ile dobrze pamiętam (widać w chuście łokieć) - tak nie może być?

Doradźcie mi jeszcze, gdzie lepiej ulokować nadmiar materiału przy kieszonce: wg instrukcji Nati i Hopka powinien być zrolowany przy karczku, a tu na forum spotkałam się z tym, żeby raczej podkładać pod pupę
    Masz racje, chusta pod tyłek, takie majteczki do pepka robimy
    U góry nie zostawiasz zapasu
    Chuste dociagasz do połowy uszka, nie wiecej

Uprawnienia umieszczania postów