Pokaż wyniki od 1 do 20 z 68

Wątek: Pomarańcza się uczy! Kto może, niech pomoże :D Kangur, kieszonka, plecaki a nawet kółkowa

Mieszany widok

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez inka Zobacz posta
    za rajtuzki tez wkladalam i wyjechalo ( bo gumka za luzna).A to chyba bedzie to,ze chusta za sliska, czekam az mi lniana natka przyjdzie a tymczasem upiore nasza bawelne zeby sie zrobila bardziej czepliwa.Bo my mamy tylko jedna jedyna chuste .i ciagle w niej nosimy.
    U nas dzisiaj totalna porażka, mokra byłam ja i młoda wiązałam chyba z 5 razy maskara, mała tak wierzgała, że totalnie nic mi nie wychodziło. O nie przepraszam! wychodziło, chusta spod pupy w końcu się poddałam zawiązałam kieszonkę i poszłyśmy na spacer
    U nas wjeżdżanie sprawdzone przy dwóch różnych chustach, żadnej różnicy niestety.
    Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez inka Zobacz posta
    lo jakby mi tyle materialu co w tym filmiku zostawalo na podlozenie pod pupe, to tez by nie wyjezdzal.
    To jest, o ile dobrze widzę, OS Mystic Petrol. Mam OS czarno-biały, który jest ociupinę węższy od standardu, jakieś 67 cm zamiast 68 i bez problemu daje radę nabrać środek na palec. Córa ma w tej chwili 63 cm wzrostu, ale później, jak dorośnie też nie powinno być problemu bo siedzącemu dziecku możesz wyciągnąć ręce z chusty przecież, więc mniej potrzebujesz u góry.

Cytat Zamieszczone przez lice Zobacz posta
    U nas dzisiaj totalna porażka, mokra byłam ja i młoda wiązałam chyba z 5 razy maskara, mała tak wierzgała, że totalnie nic mi nie wychodziło. O nie przepraszam! wychodziło, chusta spod pupy w końcu się poddałam zawiązałam kieszonkę i poszłyśmy na spacer
    U nas wjeżdżanie sprawdzone przy dwóch różnych chustach, żadnej różnicy niestety.
    Spróbuj z tym nabieraniem środka, u mnie wkładanie w spodenki również nie działa. Byłyśmy właśnie 3 h na mieście i jak wyjęłam Młodą to jeszcze miała chustę między nogami spokojnie sięgającą do pępka. W kieszonce nie mogę jej już nosić, masakrycznie się wygina i protestuje, chce widzieć co się dzieje.

Chustoholiczka Awatar Pomarańcza
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Plecak wiązany samodzielnie wciąż nie hula, ale odważyłam się zamotać Młodego na plecach na krótki spacer po lesie (tyle, że z pomocą męża). Sam nie umiem zrobić na plecach dupkowpadki.
    Pół godzinki tylko chodziliśmy, ale nawet wygodnie było.

Co sądzicie? Bo synek był zachwycony

Moje chłopaki :
    Mały - 25.04.14, Duży - 12.10.12
    Zapraszam do mnie: http://www.chusty.info/forum/showthr...BCno%C5%9Bci-)

Chustofanka Awatar kachna_zg
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Górę mocniej dociągnij i poły poprowadź po chuście(na zdjęciu po pomarańczowym pasie ) to zabezpieczy przed wysuwaniem się materiału spod pupy. Reszta wydaję się być naprawdę ok
    Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011

Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice

Chustoholiczka Awatar Pomarańcza
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Masz rację, to jest moja pięta achillesowa
    Moje chłopaki :
    Mały - 25.04.14, Duży - 12.10.12
    Zapraszam do mnie: http://www.chusty.info/forum/showthr...BCno%C5%9Bci-)

Chustofanka Awatar kachna_zg
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Trening czyni mistrza będzie coraz lepiej
    Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011

Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Niedociągnięty jest ten plecak owszem, ale wyglądacie tak pięknie
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Uprawnienia umieszczania postów