Pokaż wyniki od 1 do 20 z 82

Wątek: 'Atak' na chustonoszących

Mieszany widok

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EwAnia Zobacz posta
    Polacy? <evil> to przecież nasza cecha narodowa! ;P
    Taaak. Naszą cechą narodową jest również plucie na swój naród Przepraszam za OT, ale strasznie mnie takie teksty wkurzają.

Chustofanka Awatar EwAnia
    Miejscowość
    Czernica ( Rybnik )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JoShiMa Zobacz posta
    Taaak. Naszą cechą narodową jest również plucie na swój naród Przepraszam za OT, ale strasznie mnie takie teksty wkurzają.
    Meliski?

Zdania nie zmienię - mam dość znających się na wszystkim - z mojego podwórka - na leczeniu zwierząt, na szkoleniu (czy też tfu tfu tresurze) psów - sami wujkowie i ciocie dobra rada :/
    A tfu tfu tfu... (spluwam głośno, przez lewe ramię tak dla efektu )

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Joshima, nie nerwujsja, ale cos w tym jest. Czemu ja tutaj nigdy nie dostaje "zlotych rad" i komentarzy na ulicy? Ba, nawet od znajomych nie. Chyba, ze naprawde kogos cos zaciekawi (pyt typu: nie jest pani ciezko?wygodnie tak jest?/moze w czyms pomoc? (to jak motam)). To moja sprawa i nikomu nic do tego. A juz na pewno nikt nie rosci sobie prawa do bycia ekspertem. Inna rzecz, ze oni tutaj polegaja dosc mocno na specjalistach i jak kiedys komus powiedzialam, ze costam jest wynikiem braku magnezu i jeszcze jakie suplementy moglaby brac, to ta osoba popatrzyla na mnie jak na co najmniej ukrytego doktora medycyny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yvona Zobacz posta
    Joshima, nie nerwujsja, ale cos w tym jest. Czemu ja tutaj nigdy nie dostaje "zlotych rad" i komentarzy na ulicy?
    Nie wiem, ale może dla odmiany pomieszkaj na południu Europy?

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Sugerujesz, ze mamy temperament latynosow?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yvona Zobacz posta
    Sugerujesz, ze mamy temperament latynosow?
    Prawdę mówiąc to nie jestem pewna, czy Latynosi mieszkają na południu Europy :/

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Jak juz poslalam to tez zaczelam nad tym myslec, bo w sumie to Hiszpanow ino mozna na upartego podciagnac. Ale serio, masz jakies doswiadczenia w temacie? Bo chetnie poczytam. Ze swej strony powiem, ze z tego co zauwazylam przez rok mieszkania tam, Francuzi tez jakos nie sypia radami (rok na poludniu, dwa lata w okolicach Paryza i w samym Paryzu). Tyle o Europie

Uprawnienia umieszczania postów