Mamaslon, ale ci sypnęli, chyba jakieś chody masz u oszy
Gratki dziewczyny! Można powiedzieć, że końcówka kolekcji bardzo udana
Edit: Właśnie kurier przyniósł radioaktywne chmury i kurde... PODOBAJĄ MI SIĘ, a przecież Alto miało iść pod młotek!![]()
Mamaslon, ale ci sypnęli, chyba jakieś chody masz u oszy
Gratki dziewczyny! Można powiedzieć, że końcówka kolekcji bardzo udana
Edit: Właśnie kurier przyniósł radioaktywne chmury i kurde... PODOBAJĄ MI SIĘ, a przecież Alto miało iść pod młotek!![]()
Ostatnio edytowane przez Blafia ; 24-04-2013 o 17:10
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Kurcze, to musze pralke nowa kupic, bo ta nasza niby ma jakies programy, ale podejrzewam, ze i tak pierze w podobnym stylu. Albo mam schizy
Ale dobrze wiedziec, bo wlasnie myslalam jak to z tym dzedwabiem bedzie![]()
A wiecie obejrzalam tego ferna knota na finelywoven i juz calkiem mi sie podobai ma potencjal.
ale co? zaplacilas fakture i ci teraz anulowali? czy faktury nie dostalas?
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Mnie też chociaż pewne fotki wskazuja na to, że bede tego żałować...
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...73427646_n.jpg
fejsbukowe żródło..
aginia, kurcze musialabym znalexc fakture... ale cos mi sie kojarzy, ze 116funta za 6, ale moge sie mylic...
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście