Pokaż wyniki od 1 do 20 z 946

Wątek: Wiosenna kolekcja "Deep Forest"

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez natala Zobacz posta
    dlugi glos naszej bylej forumki, ze ciocie i wujkowie,, etc. ale wiekszosc za, ze bedzie latwiej, ze szanse dla tych z wolniejszym netem - to z wczesniejszych godzin, przed tym dlugim...

Kamila, co sie naigrawasz
    Ja, ale jakbym smiala?! Zmiescilas sie nawet w jednym zdaniu
    Marcel 3 lata

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Kamila, bo mi szkoda czasu na czytanie tych 400komentarzy Szczegóły mnie nie interesują, liczy się clue

edit: Bo ja się ciągle zastanawiam jak oni chcą sprawdzać te osoby? Po adresie zamieszkania? Po adresie dostarczenia? No bo nie wierze, że będą czytać całą swoją bazę klientów
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez masha Zobacz posta
    Kamila, bo mi szkoda czasu na czytanie tych 400komentarzy Szczegóły mnie nie interesują, liczy się clue

edit: Bo ja się ciągle zastanawiam jak oni chcą sprawdzać te osoby? Po adresie zamieszkania? Po adresie dostarczenia? No bo nie wierze, że będą czytać całą swoją bazę klientów
    Ogolnie the clue jest takie; ze sa glosy za i przeciw A ode mnie - ze pogadac sobie mozna na forum i na FB a i tak co sie bedzie dzialo w rzeczywistosci, jest poza nasza kontrola, wiec pozostaje sie ustosunkowac do postanowien, ktore zapadna
    Marcel 3 lata

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

no właśnie ja też mam takie zdanie- to Oscha karty rozdaje w końcu, dlatego też nie chce mi się czytać tego całego wątku na fb i poprosiłam o streszczenie. Myślałam, że gdzieś tam jakieś decyzje zapadły czy cóś
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

hehehe wiecie co mnie to wszystko śmieszy.

w ogóle te sprzedaże przez losowanie mnie śmieszą na FB owszem stawałam a co! nawet ostatnio mi się udało wygrać ale tam było 30 czy 40 osób. heheh teraz pewnie bedzie 4000 osób. Hmm swoją drogą nie żal im czasu na tworzenie na stronie systemu do zbierania głosów, a potem to całe losowanie?! by mogli lepiej strone naprawić albo chociaż zanelźć sposób na kosmitów i innych paskudników co im ciągle stronę i serwer wieszają.

Będzie śmiesznie! nie ma co teraz to dopiero handelek zacznie kwitnąć! no i wymianki!
    ciągle sobie myślę czy oni dzisiaj nie puszczą jakieś sprostowania... moze to żart....

Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Z tego co zrozumialam to ma byc rozwiazanie tymczasowe do czasu kiedy nie uporaja sie ze strona, bo chusty czekaja na wypusty.

Tak na marginesie ciekawi mnie, w ktora strone potocza sie teraz losy Oschy. Czy bedzie to poczatek nowej ery dla Oschy, gdzie wejscie w posiadanie chusty z takiego losowania, bedzie czyms super ekskluzywnym Czy tez bedzie to poczatek upadku, gdzie ludzie w koncu machna reka na staranie sie o szczescie w losowaniu o Osche, jako zdarzenia zachaczajacego o abstrakcje i zaczna szukac nowych obiektow westchnien u innych producentow
    Marcel 3 lata

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Myślę, że jeśli sprzedawanie przez losowanie potrwa krótko to tylko wzbudzi pożądanie posiadania oschy ale jesli przeciągną temat to wróżę im druga opcję Zresztą prawda jest taka, że firm chustowcyh ostatnio sie namnożyło więc będzie z czego wybierać ...szkoda, że u nas nie ma takich ręcznie tkanych
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Może jest szansa na drugą młodość starych producentów, ale jak paczę na to co ostatnio wypuszcza didek to wątpim

Uprawnienia umieszczania postów