Pokaż wyniki od 1 do 20 z 946

Wątek: Wiosenna kolekcja "Deep Forest"

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

A fair jest traktowanie w taki sposób klientów?? No proszę... to może niech w ogóle nie wypuszczają niczego do momentu, gdy ataki terrorystów lub ufoludków - albo chustoświrek - całkowicie zostaną wyelimiowane. To będzie fair zagranie - nikt nie zyska (czyt. Oscha), nikt nie straci (czyt. klient kasy i nerwów przy nieudolnych próbach przejścia przez checkingout)...

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

The random draw system

czy ktoś się może orientuje jak to dokładnie działa?...
    ja nawet podatku od marzeń nie place
    w karty nie gram
    itd
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Robi sie lista chętnych - np. ja chcę NIEBIESKIE RÓŻE - staję w kolejce sama, stawiam męża, dzieci, ciotki, wujków i wszystkich znajomych. Zbiera sie grupa powiedzmy 1000 osób.
    Jest 30 chust. Każdy dostaje numer i Oscha losuje 30 razy. Kto ma większa rodzinę - ma wieksze szanse.
    Tyle sprawiedliwości i teorii.
    Rozumiem że w praktyce trzeba wpłacic wadium a może chociaż być zalogowanym na stronie Oschy żeby było potwierdzenie tożsamości?

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

amst, jakie wadium, ale za co? Za to że stoję w kolejce?? A oni w tym czasie operują moimi pieniędzmi?
    Chyba będąjednak musieli co innego wykombinować - mam nadzieję, że wpadną na inny sposób "sprawdzania wiarygodności" osób chętnych. A ja mam liczną rodzinę z jednej strony to będzie z 80 osób - nawet nie mam siły wstawiać emotek - pukam się w czoło

Chusteryczka Awatar milorzab
    Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amst Zobacz posta
    Robi sie lista chętnych - np. ja chcę NIEBIESKIE RÓŻE - staję w kolejce sama, stawiam męża, dzieci, ciotki, wujków i wszystkich znajomych. Zbiera sie grupa powiedzmy 1000 osób.
    Jest 30 chust. Każdy dostaje numer i Oscha losuje 30 razy. Kto ma większa rodzinę - ma wieksze szanse.
    Tyle sprawiedliwości i teorii.
    Rozumiem że w praktyce trzeba wpłacic wadium a może chociaż być zalogowanym na stronie Oschy żeby było potwierdzenie tożsamości?
    Ja przy 4 chyba losowaniu u uppy zdobyłam się na niemoralność poproszenia kogoś o pomoc. Ale tylko męża, siostrę i jedną koleżankę. Zapomniałam o cioci

Uważam, że wadium to dobry pomysł. Nie musi być 100%.
    Asia, mama Ignacego, Tosi, Dominika, Weroniki i Maksa

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Może powinni po prostu zablokować możliwość otwarcia konta u oschy teraz. Znaczy losować tylko spośród chętnych, co już konta mają.
    Nie fair wobec nowych by to było, ale może ileś np. 10 chust mogą rozlosować wśród nowych klientów.
    Jedno jest pewne - będzie śmiesznie!

Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

No i coś wiemy - z konta.
    Czyli tak: robię listę ludzi, którym chcę ujawnić, że jestem wariatką

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

I juz wiadomo:
    Here's a bit more info about our (clearly popular ) new random draw system.

The plan is that each draw will be open for 24hrs. You will need to have an account set up with us and we will have methods in place to avoid a single user having multiple accounts.

To enter you will select the sizes that you want to go for as if you were making a purchase. Once the time is up a custom random generator will select the 'winners' and send an invoice.

Whilst you can enter for multiple sizes you can only be selected to purchase one. If we have two or more different types of wraps you can enter for each and have a chance of being selected to get one of each kind (postage would be worked out accordingly).

You would have 24hrs in which to pay the invoice, if unpaid it will be automatically cancelled. A new 'winner' would then be selected and an invoice sent to them. Any left over items will be listed back on the website at a random time.

We recognise the desire to have the timed listing system continue and having the random drawing in place will give us time to really work on the issues we were having with the old system whilst still carrying on the business. And we're sure that as much as some may like the timed listings, you don't want loads of errors!

We hope that the random draw will be a fun system and know that you have just as much chance as the next person of being selected.

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Hmm, ciekawe czy jak dwie siostry mają oschoświra i mają ten sam adres zamieszkania, to jedną z nich wywalą .
    Ja mam dwa konta na oschy, jedno na męża.

Chustomanka Awatar margaretka
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Nie podoba mi się to
    Jak będę chciała spróbować szczęścia w grach losowych, to sobie totka puszczę

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

kurna mam nadzieje,ze to tylko chwilowe rozwiązanie a nie na stałe...

choc patrząc na to jak oni tą stronę naprawiają to pewnie do zimy losowania będą.. zimy nastepnej oczywiscie

Chustofanka Awatar Blafia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

ok, przeczytałam info, nie wiem czy wszystko zrozumiałam, okaże się w praniu

a wiadomo kiedy będzie pierwsze losowanie?

Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaslon Zobacz posta
    The random draw system

czy ktoś się może orientuje jak to dokładnie działa?...
    ja nawet podatku od marzeń nie place
    w karty nie gram
    itd
    nie wiem, jak oni to zoorganizują
    u uppymamy - wysyła się mejle
    u W&W - trzeba podać paypala
    można jeszcze sprzedać los na loterię charytatywną
    nie wiem, jak to zoorganizują, bo naprawdę ludzie mogą pisać z 50 kont
    Moim zdaniem - powinna być jednak z bazy klientów z potwierdzonym nr konta, tak, że losujemy nr konta, a nie mejle
    to jest bez sensu, nic nigdy nie wygrałam, buuu
    ale też nie mogę nic ostatnio kupić u oschy, więc też buuu

Uprawnienia umieszczania postów