Pokaż wyniki od 1 do 20 z 946

Wątek: Wiosenna kolekcja "Deep Forest"

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez natala Zobacz posta
    albo niech tkaja wszystko jako pre-order, albo niech tkaja wiecej - takie to trudne???
    no ale jak by tkali wiecej to bedzie to samo co z Nati były czasy że Nati było na topie, produkowali mało i nie często.... teraz już nie wiele osób kupuje. Ceny na rynku wtórnym spadły. Co za radość jest mieć to co wszyscy..... i później nie móc tego sprzedać ...

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Losowanie, no nie mogę... Jak za komuny na malucha!
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Chusteryczka Awatar Zuz
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Agut każdy ma swoje 5 minut, kiedys Nati teraz Oscha, potem "?"
    Pamiętasz ceny jaskółek z przed pre-orderu?

Ja myśle że Oscha doskonale wie jak rozgrywać sytuację. Te wszystkie polowania dowodzą jednego - że jest ogrom chętnych a trofeów niewiele to bardzo podsyca apetyt. Żyjemy w czasach gdzie rządzi chęć posiadania, a przede wszystkim posiadania czegoś czego inni nie mają i nikt mi nie powie że jest inaczej
    Coach dyplomowany SWPS

Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
    Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Zuz, ja się całkowicie z toba zgadzam. Niby po co mają inwestować kasę w lepszy serwer, system itp. skoro i tak cały nakład schodzi? Wydaje mi się, że Oscha Team to bardzo młodzi ludzie tworzą, którzy cieszą się z zysków, jakie płyną na konto firmowe...Ale tak, jak mówią dziewczyny- do czasu bedzie trwał ten szał. Do czasu, aż na rynek wejdą nowi gracze, którzy lepiej potraktują klienta i będą mieli równie ładne (albo ładniejsze) chusty. To takie spojrzenie krótkofalowe z ich strony jest. Znam kilka firm, które o niebo lepiej traktują swoich klientów i strasznie żałuję, że nie robią chust we wzorach podobnych do Oschy. Ja kupuję dla siebie. Nie na handel, wymianę etc. Ale tak, jak pisze natala, to trochę dziwne i nie w porządku jest, jak wrzucasz do koszyka, potem ci wyskakuje itd. Pewnie, że jest mi przykro, że miałam wczoraj NV i my wypadł z kosza- widocznie miałam dziurawy kosz. I z tego powodu byłam wczoraj zla, dziś już mi przeszło- nie ta zielona, to inna zielona będzie No chyba, że ktoś kupował typowo dla zysku, to się nie dziwię frustracji.
    Do tego calego chustoświrstwa to trza z dystansem podchodzić. Niech no tylko jakaś inna firma zacznie mi tkać takie piękne zielone szmaty, to Oschę oleję! Jak bum cyk!

I tak jeszcze OT: Zobaczycie, że jak w maju Artipoppe wypuści to, co pokazauje na fb, to się zacznie to samo, co u OSchy
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez masha Zobacz posta

I tak jeszcze OT: Zobaczycie, że jak w maju Artipoppe wypuści to, co pokazauje na fb, to się zacznie to samo, co u OSchy
    Mam chrapke na Artipoppe, ale z tego co zrozumialam, to firma ta bedzie celowac w dobra luksusowe. Beda to chusty utkane z najlepszych mozliwych przedz co za tym ciagnie w bardzo luksusowych cenach. Nie watpie, znajda te chusty wlascicielki, kazda co do jednej
    Marcel 3 lata

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Kamila, a no widzisz, ja nie doczytałam widocznie To tym lepiej- jakoś tak fajnie jest zostawić kupę kasy w miłej atmosferze Ale gorzej da tych, co "na zysk" kupuja, bo szmaty ich na rynku wtórnym nie osiągną takich cen, jak oschowe, bo mi się gdzieś o uszy obiło, że one nie będą tak bardzo mocno limitowane.
    Ostatnio edytowane przez masha ; 01-04-2013 o 15:47

Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez masha Zobacz posta
    Kamila, a no widzisz, ja nie doczytałam widocznie To tym lepiej- jakoś tak fajnie jest zostawić kupę kasy w miłej atmosferze Ale gorzej da tych, co "na zysk" kupuja, bo szmaty ich na rynku wtórnym nie osiągną takich cen, jak oschowe

he he he no ciezko bedzie zawolac 800€ za chuste kupiona za 400€ :LOL:
    ale po tylu miesiacach chustonoszenia i obracaniu sie na rynku chustowym musze przyznac, ze nic mnie juz nie zdziwi jezeli chodzi o ceny chust na rynku wtornym

PS: Pamietam jak wchodzilam w temat i pierwszy razzobaczylam po ile chodzil za tamtych czasow Pfau 2007 - 350€ - myslalam ze te chuste ze zlota zrobili...
    Marcel 3 lata

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Kamila, ja to jeszcze widocznie młoda jestem, bo ja nadal nie moge się nadziwić, jak można dać za chustę Amst tyle kasy! No masakra jakaś... Ale Amst oczywiście gratuluję udanego dealu

CHoć z drugiej strony, to jak ktoś bardzo dużo zarabia, to co ma z tą kasą robić? Cztery litery sobie już nią pewnie podciera, to co mu tam? Kto bogatemu zabroni?

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    he he he no ciezko bedzie zawolac 800€ za chuste kupiona za 400€ :LOL:
    ale po tylu miesiacach chustonoszenia i obracaniu sie na rynku chustowym musze przyznac, ze nic mnie juz nie zdziwi jezeli chodzi o ceny chust na rynku wtornym

PS: Pamietam jak wchodzilam w temat i pierwszy razzobaczylam po ile chodzil za tamtych czasow Pfau 2007 - 350€ - myslalam ze te chuste ze zlota zrobili...
    haha...i do tego moja 2ga mysl
    po co komu takie ptaki fuj

Ja po wczorajszej akcji po prostu nie mam pytan
    Naprawde ...
    nie chce dostac zawalu albo tfu czegos gorszego...
    przestalam sie podniecav
    nie mam nv to nie mam
    dostane wezwanie do zaplaty to milo...to zaplace...
    i tyle ;D
    szanse mam...ale nie bede o tym myslec

a pomysl z losowanie.....hahaha
    z checia poznam czlonka Oschy od PR ;D
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zuz Zobacz posta

Ja myśle że Oscha doskonale wie jak rozgrywać sytuację. Te wszystkie polowania dowodzą jednego - że jest ogrom chętnych a trofeów niewiele to bardzo podsyca apetyt. Żyjemy w czasach gdzie rządzi chęć posiadania, a przede wszystkim posiadania czegoś czego inni nie mają i nikt mi nie powie że jest inaczej
    Zgodze sie z tym na 100% - fenomen Oschy to w 40% piekne chusty, a w 60% to ich limitowana ilosc i problem z wejsciem w ich posiadanie Gdyby zaczeli nagle tkac po 500sztuk - 1000 sztuk kazdej chusty, by zaspokoic potrzeby kazdej chustofanki - nie sadze, by pozostali dlugo tak samo popularni jak sa teraz. Przeciez kazdy dobrze wie, ze cala frajda jest, kiedy to limit a nie chusta dla mas
    Marcel 3 lata

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

A jeszcze dodam, że niektóre wzory, gdyby były produkowane pod inną marką, to nikt by tego nie kupił Ale że Oscha, to się wiara rzuca

Uprawnienia umieszczania postów