Aginiu - chapeau bas!
Ja się cieszę twym szczęściem, tym bardziej że to (chyba) jedyna upolowana zieleninka w pl![]()
Nie jedyna.Nasza główna zbanowana stalkerka upolowała dwie![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Aginiu, ja tam się cieszę razem z Tobą
libra, to nie jest jedyny upolowany SN w PL. Wiadomo mi jeszcze przynajmniej o dwóch
edit: zoana, o tej samej osobie myślałamAle byłaś szybsza- nic dziwnego, że u Oschy mi nie idzie
Aginiu:![]()
Ostatnio edytowane przez masha ; 22-03-2013 o 14:04
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Najdziewniejsze jest to, że absolutnie nie miałam z tym problemów, złapalam ja w pierwszej sekundzie jak sie pojawiły - ba mogłam sobie nawet rozmiar wybrać. Jedyny problem jaki miałam to to, ze nie chcieli uznac mojej karty, cos im sie numer nie zgadzał ( chociaż juz jej uzywałam przy preorderze), więc musiałam szybko przerzucić się na mezowąi o dziwo koszyk dalej istniał, nic nie wypadało, zero errorów...jakis inny świat
Amst - chyba jeszcze złapała.
Agut?
No i Jborowa na FB sie pochwaliła, ze ma.
A, no to gratulejszyn udanych łowów wszystkim szczęśliwcom. Ja poszłam spać po komunikacie o ataku terrorystycznym, to i nic nie wiem
Aginiu - mnie też się udało wrzucić do kosza od razu, niestety przy czekaucie wylecialo - myślałam, że to przez ślamazarność mą...
Ostatnio edytowane przez libra ; 22-03-2013 o 14:10
Ja też się cieszę Aginiu i Amst że Wam się udało!
Oby nosiły jak samo złoto.
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i