ok, statystyka:
kto w co jutro ?
ok, statystyka:
kto w co jutro ?
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ja nie umiem się zdecydowaći jak tu polować jak się nie wie na co .. (bo by się chciało więcej niż można)
![]()
ładne aspen, ładne. zapoluję, ale chyba nastawiam się na coś innego. zobaczymy. chociaż jak już będzie w koszyku... wiadomo
OT ale w najodpowiedniejszym chyba do tego miejscu: co z marciulą? urodziła?![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
O tak, miejsce najodpowiedniejsze, ciagle tu zagladam
No i niestety nadal to niedobre dziecko w brzuchu siedzi...
Co do jutra to mimo, ze braid sie podoba to odpuszczam - funduszy niestety brak, a bardzo bym go chcialawole zostawic kase na willow i asha.
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
poważne przygotowanie do wiosennej kolekcjina bazarku aż wiosną powiało
![]()
Zawsze mozna strzelac w ciemno i potem sie powymieniac![]()
Spróbuje braida ale nie nastawiam sie na wiele, jeden lapek to już u kresu swych sił i jakakolwiek zmiana ulożenia kabla zasilającego = wyłącz.
Drugi nówka funkiel, z windowsem 8 - nie rozumiemy sięchemii nie ma. ekhm
Tak więc chyba dla sportu będę walić.
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
tule!
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Niestety to ile zapłacisz u Oszy za chustę nie przekłada się na to ile chusta będzie warta po przybyciu do Ciebieniektóre będą bardziej pożądane niż inne....
Wieczorem służę pomocą w polowaniu - już się ogłosiłam na "kto mi upoluje..."więc piszcie jakie rozmiary, będę próbować.
Może tym razem osza wywoła mi poród na serio, bo ostatnio mało się postarała![]()
Moim zdaniem Eden.
za dużo zieleni,wszystko jest zielone
więc ta jedna perełeczka,Eden,zrobi na bank furorę
bramble też nie zapowiadała się na VHTF a jednak
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Ja stawiam na SN Aspen, ew SN Ash. Wzor SN i roze zawsze byly cenione. Wzor eden jakos nie jest rozkochiwany, choc sklad jest boski.
Marcel 3 lata