Pokaż wyniki od 1 do 20 z 51

Wątek: Babybjorn, wypowiedzi lekarzy

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cranberry Zobacz posta
    Mam znajomą, która na znanym portalu społecznościowym wkleja zdjęcia swojego 4 miesięcznego dziecka w BB.. także przodem do świata..
    więc podesłałam jej kilka linków znalezionych tu na forum o wisiadłach, dostałam info zwrotną.. "nosidlo baby Bjorn jest super bo jest miękkim nosidlem ergonicznym- działa jak chusta"... nie wiem czy wdawać się w dyskuje...

A no właśnie w to mi chodziło w tamtym wątku.

Rzucili w opisie hasło, które powinno oznaczać co innego a ludziska podłapały

Edit - jeżeli podlinkowanie np tego wątku nie przyniosło efektu - to nic nie przyniesie. Siła reklamy. Plus dysonans podecyzyjny - ludzie czasami nawet jak do nich coś dociera to idą w zaparte, bo przecież nie będą odwoływać tego, co przed chwilą z dumą ogłosili światu. Gema jest pozytywnym przykładem zadziałania forum plus pewnie kilka innych forumek które witały się z hasłem "chciałam kupić nosidełko ale już wiem, że chusta lepsza "

Edit - a czy wdawać się w dyskusje? Raczej nie, bo wyjdziesz na nawiedzoną a na nawiedzenie zawsze jest opór.
    Możesz odpisać, że nie, nie jest ergonomiczne i nie działa jak chusta i niestety reklamami BB wprowadza ludzi w błąd i że jak będzie zainteresowana to jej wytłumaczysz (i pokażesz na żywo?) różnicę między prawdziwym nosidełkiem ergonomicznym DLA DZIECKA a nie tylko dla rodzica i tyle.
    Miłego dnia, pozdrów maluszka i pożycz mu zdrówka

I tylko tyle - albo aż tyle
    Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 08-12-2013 o 08:34
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów