Dzis kolezanka podeslala mi zdjecie od swojej znajomej, ktorym to chce owa znajoma przekonac moja kolezanke do uzycia nosidel.
Zamarlam, gdy zobaczylam te fotke. Taki uklad nawet nie przyszedlby mi do glowy. Czy jest to nadal "bliskonoszenie"???
![]()
Dzis kolezanka podeslala mi zdjecie od swojej znajomej, ktorym to chce owa znajoma przekonac moja kolezanke do uzycia nosidel.
Zamarlam, gdy zobaczylam te fotke. Taki uklad nawet nie przyszedlby mi do glowy. Czy jest to nadal "bliskonoszenie"???
![]()
![]()
na to bym nie wpadła!!!![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
ło matko![]()
to TO ja juz nei wiem co to jest![]()
to raczej TARGANIE a ie noszenie
a poza tym jak sobie wyobrażam jak zachowuje sie kręgosłup dziecka gdy Ojciec sie pochyla....
mrozi mnie![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
to jest niebezpieczne
bylo takie zdjecie kiedys rekamowe chyba ale raczej jako dowcip - dzieci tak zawieszone podaja sobie rece w supermarkecie (ojciec z matka stoja przy przeciwleglych polkach).
jak widac niektorzy biora to na serio![]()
Oooosz kurcze, ale to musi być niewygodne dla malucha, ale i dla taty, jak mu tak dziecko dynda.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
masakra... szkoda słów
ło matko![]()
http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie
F 2008 L 2010 K 2013 I 2015
o matko!!! to chyba niemozliwe!!!
net mi znów zabrali...
Pamiętam to zdjęcie. Dostałam je od kogoś na mejla dawno temu.Zamieszczone przez ithilhin
A taka pozycja nawet nie powinna się w myślach pojawić a co dopiero na spacerze![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
ja tylko tak formalnie - czy rodzice tego dziecka zgodzili się na publikację zdjęcia na naszym forum?
nic nie powiem....![]()
jesssu
![]()
![]()
![]()
biedactwo
czego to ludzie nie wymyślą...Masakra...
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
![]()
![]()
![]()
Pozostawię bez komentarza
Tylko dziecka żal
biedny dzieciak![]()
wywołuje złe emocje, gorsze od wersji: przodem przodem
To jeszcze nic.Ja widzialam zdjecie,na ktorym corka kuzynki meza mego byla wlozona w nosidelko na jedno ramie,przodem do swiata prawie na biodrze.![]()
Zamieszczone przez elbazetka
Weszłam tu własnie żeby cos takiego opisać..Widziane w Toruniu niedawnoDziecko niczym saszetka na biodrze
edit:Ale jaki lans!
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
Bezmyślność niektórych rodziców nie zna granic
![]()
Agata - mama dwóch małych złośnic:
Zuzina (13.06.2007)
Zosina (2.10.2008)