mój na szczęście lubi i już się wiosny nie może doczekać![]()
mój na szczęście lubi i już się wiosny nie może doczekać![]()
Kalina 14.07.2012 i Beniamin 25.10.2014
My się teraz też nosimyPakowałam synka w chustę,zapinałam kurtkę,czepki szaliki i szliśmy w świat
![]()
lata się boję,jak to będzie,ale czytam tutaj wątek o noszeniu w lecie i nie wydaje się tak źle![]()
no tak tylko kiedy tata wraca z pracy to zimą jest jeszcze ciemno... a wiosną, twierdzi że co dzień po pracy będzie z małą wychodził![]()
Kalina 14.07.2012 i Beniamin 25.10.2014
Boziu jak sobie przypomnę tego mojego Oszołomajak się rwał do noszenia synka i jaki dumny się na deptaku lansował
Jakby mnie nie było obok wszystkie Panny by za nim sznurem chyba poszy serio, aż zazdrosna byłam.
Chętnie nosił synka, ale córę.... to już naprawdę dla Niej oszalałnawet chustę ma swoją.
Może powiedz Mężowi że za chustatą laski sznurem?Pewnie się zmobilizuje.
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Witam sie
Moj na poczatku nawet o chuscie slyszec nie chcial, myslal, ze chusty to przypadkowe skrawki materialu i ze Maly by mogl wyleciec
Poprzesylalam mu pare linkow, pokazalam co i jak, powiedzialam, jak kobiety reaguja na faceta z chustai sama sobie narobilam, bo chcialam mega kolorowa i wiosenna chuste, a musialam zamowic, jak Falka, meski kolor chusty
Czekam teraz na dostawe i mam nadzieje, ze bedzie nosil
W kazdym razie na warsztaty wybieramy sie razem![]()
Podrzuc mężowi ten artykuł do poczytania: http://www.ekorodzice.pl/chustotata-...0,532,775.html
mój właśnie nie chce wyglądać jak idiota![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012