No kto?
SN albo Nouveau Willow
Ładnie proszęJa też będę próbować ale, jeszcze nigdy nie miałam szcześcia więc nie mam złudzeń
A Wy niezłe jesteście w te klocki
![]()
To może załóżmy wątek na zamówieniach zbiorowych![]()
Ja będę polować na Willow i SN właśnie. Chociaż mi w zielonym brzydko. Tylko niech puszczą o sensownej godzinie.
Na Willow chyba sama będę polować, ale mam Was w pamięci, o ile wypuszczą wieczorem, bo jak w dzień, to mam marne szanse![]()
Nie wiem czy do konca na temat ale poprosze lopatologicznie - bo dopiero zaczynam jeśli chodzi o chusty, oscha wrzuca kolekcje na swoja strone i wtedy polowanie ? Jest jakies uprzedzenie na fb? Na prawde tak szybko schodza ? I co z wysylka do pl. Przepraszam za takie przesluchanie ale moze pomozecierozwiac watpliwosci jak to dziala
Znikają w 2 minuty, potem można jeszcze ewentualnie coś złapać, jak komuś z koszyka wypadnie.
Jest info na FB, podają półgodzinne okno, kiedy wrzucą, czyli np. że będzie między 10 a 10.30.
Wysyłka do Polski bez problemu, za jedną chustę jakieś 12 funtów.
Rany, budzicie we mnie zylke hazardu. Juz bym wlasnie nawet dla sportu zapolowala![]()
![]()
Na szczescie jestem niefejsowa z wyboru, wiec ryzyko mniejsze. Albo moze sport wiekszy, bo to juz w ogole wielka niewiadoma![]()
Mnie do tej pory, jeszcze się żadne polowanie nie udałoNajwyższa pora to zmienić
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012