Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: 13 marca Dębe Wielkie

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie 13 marca Dębe Wielkie

Przejeżdżając dziś samochodem w okolicach stacji dostrzegłam naprzeciwko mamę z dzieckiem na brzuchu w jakimś szarym ergonomiku, która raźnym krokiem zmierzała od stacji w stronę Górek. Mamo nosząca jesteś tu?

Chustomanka Awatar nel
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

To byla moja kolezanka, jezeli byla w rozowych spodniach, a dziec w czerwonym kombinezonie!! Odprowadzala mnie i core moja siedzaca na plecach na kolejke chwile wczesniej bys nas obie widziala
    córka (czerwiec 2011) i syn (wrzesień 2013)

moje zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nel Zobacz posta
    To byla moja kolezanka, jezeli byla w rozowych spodniach, a dziec w czerwonym kombinezonie!! Odprowadzala mnie i core moja siedzaca na plecach na kolejke chwile wczesniej bys nas obie widziala
    Spodni nie dostrzegłam, bo z wrażenia prawie wjechałam na drzewo a jeszcze chciałam się przyjrzeć, czy to rzeczywiście ergonomik. A czerwony kaptur mi u dziecka mignął. W życiu bym się nie spodziewała takiego zagęszczenia noszących mam w tej okolicy. Szczególnie, że w tym rejonie mieszka jaeszcze jedna nasza forumowa koleżanka. Całkiem chustonówka ale się wciąga

Chustomanka Awatar nel
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja to tylko na goscinnych wystepach bylam, ale tam mieszka jeszcze jedna taka dobrz mi znana, co to juz drugie nosi
    córka (czerwiec 2011) i syn (wrzesień 2013)

moje zdjęcia

Domyślnie

No popatrz. I jak to się stało, żeśmy się nie spotkały?

Uprawnienia umieszczania postów