Ja chce delimy różowe i szaro żółte jaskółki
Podziekować, dobranoc![]()
Ja chce delimy różowe i szaro żółte jaskółki
Podziekować, dobranoc![]()
AMST
Niektóre sa naprawdę piękne!
A czy nadużyciem byłoby prosić o nowe jaskółeczki w kolorze starych? Tych najpiękniejszych??
![]()
Hmm dziewczynt to jak to teraz by mialo wygladac? Jak sie znajda chetne na okreslony wzor i kolor to jakies specjalne forumowe zamowienie bysmy robily? Czy po prostu trzeba by poczekac az zostanie w tych kolorach limit utkany i polujemy?
Amst, a dałoby radę podkręcić trochę ten wzór, żeby zieleń i grafit przypominały zeszłoroczne lniane Jaskółki ? Na Facebooku było trochę próśb o oliwkowe jaskółki Delin. No chyba że jakoś inaczej dałoby się ten oliwkowy kolor ująć(tzn. niekoniecznie z grafitem, tylko z czym innym).
A nam by się podobały w takiej groszkowej-trawiastej zieleni. Oliwka nie jest dla nieopalonych blondynek![]()
A ja murem stoję za milorzab i zółto-szarymi jaskółkami![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Ja tak jak pisałałam byłabym za żółto szarą wersją jaskółek oraz za fioletowym lub różowym delimem
Natalio a może przemyślicie w tej wiosennej kolekcji coś z chłodnych zieleni? Oliwki było bardzo dużo rok temu, elfy, koniczyny, jaskółki
A coś miętowego, groszkowego, chłodnego?
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Może być mięta, może być mięta spoko. Po prostu przypomniały mi się sugestie z Facebooka.![]()
![]()
a koniczynki miętowo srebrne da radę?
do kompletu z wypustem zółto szarych jaskółek które milorzab wymyśliła?
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
a możesz jeszcze zrobić symulację jaskółek:
- szaro-kremowe?
- zgniłozielono-żółte/kremowe ?
M&M 2006, M 2009, M 2013, M 2017
Cudne wymyslacie te zestawienia kolorystyczne![]()
O mamusie, ale cuda!! Ten delin to piękny wzórI pastel;e rewelacyjnei do niego pasują.
![]()