Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22

Wątek: bez-szczelnośc

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

No własnie mniesze onesize ma własnie monika, sylviontko. Chinki raczej z dużych.
    Polecam też bardzo bambooty - nie kieszonka ale SIO, Itti Bitti - SIO lub AIO (wąskie - ale ja za nimi nie przepadałam, bo ten wkład jakoś mi się szybko sztywny robił).

No i jeszcze jedna kwestia onesize i kiesoznki. Kieszonki jak dla mnie też są przereklamowane Wydawały mi się najfajniejsze, ale koniec końców jednak formowanka i otulacz. Albo tetra i otulacz

No chłopcy są tacy sikalscy czasem Ja też niby zwracam uwagę, a zdarza się, że łapię Młodego na ręce, a tu jakiś sik bokiem

A tetra - też nie prasujesz, bo mniej chłonie, bo te włókna wgniatasz. Jak robi Ci się tetra sztywna, to możesz przeprasować sam wierzch już złożonej, żeby przy pupie milej było (albo kłaść na nią wkład typu sucha pielucha polarkowy)

--
    Magda, pisałam w trakcie Twojej odpowiedzi. Mam nadzieję, że jako nieproducent moge firmy polecać?
    --
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sheana Zobacz posta
    --
    Magda, pisałam w trakcie Twojej odpowiedzi. Mam nadzieję, że jako nieproducent moge firmy polecać?
    --
    Jak najbardziej, lepiej uczyć sie na cudzej kieszeni powiedziała moja własna kieszeń

Chustofanka Awatar adea
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

magda1980 - dziekuję za link, jam jeszcze nieobyta z forum, nastepnym razem pomysle najpierw i poszukam w wyszukiwarce
    aczkolwiek dzis muszę się pochwalic suchym ubrankiem cały dzien - zapielam troche ciasniej i cos chyba było jednak na rzeczy z tym siusiakiem
    natomiast poeksperymentujetez z firmami bo podejrzewam ze nie tylko ja jestem bez winy a do chinczyków moze wrócimy za kilka miesięcy.
    AIO do mnie jakos nie przemawia ale moze zerknąc warto jednak.
    Mały Mysz listopad 2012, Mniejszy Mysz luty 2016

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

to fajnie
    bo jak siusiak jest ułożony na bok to ska na bok a nie do pieluchy a jak na wprost do pieluchy to do pieluchy. Dlatego miałaś suche wkłady i przemoczone ubranko. Daj znac jak dalej wam idzie i pamiętaj że wszystkiemu można zaradzic
    A co do AIO- uwielbiam AIO-wolę od kieszonek
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Uprawnienia umieszczania postów