Pokaż wyniki od 1 do 20 z 43

Wątek: wisiadłowe celebrytki i tylko jedna kółkowa....

Mieszany widok

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kachasek Zobacz posta
    cyt: "Anna Mucha to nowoczesna mama. Na spacery z córeczką nie zabiera tradycyjnego nosidełka. Zdecydowała się na zakup hipseat. Takie cacko warte jest około 200 złotych."

Hehe, autor niech poluka na ceny chust, to "cacko" od razu zblednie. Chociazby licytacje oschy na ebayu

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

A ten hipseat to jakaś masakra? Dla mnie to wygląda jak trochę bardziej wystające biodro Mamie nie jest pewnie tak wygodnie jak z dzieckiem w ergonomiku ale też chyba jednak wygodniej niż z dzieckiem na ręku. A dziecku to chyba ganc egal czy na biodrze czy na tym czymś.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Böblingen

Domyślnie

Nie, hipseat to nie masakra, tylko komentarz redaktora
    http://kachaskowo.blogspot.com
    a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
    bociany dzieci nie noszą, ja tak (zapożyczone z nosime.sk)

Chustodinozaur Awatar franada
    Miejscowość
    BB

Domyślnie

Dobrze, że dzieci noszą pieluchy - przynajmniej jakaś warstwa chroni ich krocza przed wisiadłami...

Ogólnie koszmar... Też mnie dziwi, że taki celebryta nie może po info zajrzeć do internetu i trafić na chustoforum - przecież google translate mu przetłumaczy, a i nie jedna mama po angielsku doradzi

Od kiedy mam dziecko sama baczniej rozglądam się po ulicy i w wisiadle nie widziałam nikogo, zaś w chustach 3-4 osoby. Obawiam się jednak, że to może być kwestia pory roku...
    "Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Ej, szukaj mi wyplul tylko to najbardziej akuratne (nie chce zakladac watku dla jednego postu ) Chcialam rzec, ze wlasnie ogladam dokument o Johnie Lennonie i facet nosil syna w chuscie tak na biodrze i z przodu, i plecak prosty tez, i to calkiem ladnie dziecko umiejscowione. Moze rebozo mieli czy co? Szukalam foty w necie i nic, tulko te filmiki z filmu co wlasnie widze.
    Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014

Uprawnienia umieszczania postów