Nie, hipseat to nie masakra, tylko komentarz redaktora![]()
Nie, hipseat to nie masakra, tylko komentarz redaktora![]()
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
Dobrze, że dzieci noszą pieluchy - przynajmniej jakaś warstwa chroni ich krocza przed wisiadłami...
Ogólnie koszmar... Też mnie dziwi, że taki celebryta nie może po info zajrzeć do internetu i trafić na chustoforum - przecież google translate mu przetłumaczy, a i nie jedna mama po angielsku doradzi
Od kiedy mam dziecko sama baczniej rozglądam się po ulicy i w wisiadle nie widziałam nikogo, zaś w chustach 3-4 osoby. Obawiam się jednak, że to może być kwestia pory roku...
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Ej, szukaj mi wyplul tylko to najbardziej akuratne (nie chce zakladac watku dla jednego postu) Chcialam rzec, ze wlasnie ogladam dokument o Johnie Lennonie i facet nosil syna w chuscie
tak na biodrze i z przodu, i plecak prosty tez, i to calkiem ladnie dziecko umiejscowione. Moze rebozo mieli czy co? Szukalam foty w necie i nic, tulko te filmiki z filmu co wlasnie widze.
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014