dzieki za odp.
cieszy mnie pewnosc, nie cieszy mnie, że mniej toddlerów na rynku![]()
Mi się zdaje, że to nosidło przez nas mierzone jest na córkę za małe... Mąż nosił w nim swego czasu 1,5roczną dziewczynkę, a teraz nasza 6mc córa z niego wyłazi tj. panel na szerokość nie jest od zgięcia kolanowego do zgięca i panel na wysokość nie sięga do szyi...
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Bez fotki trudno cokolwiek powiedzieć, ale zakładając, że 1,5-roczna dziewczynka była w tym nosidle noszona poprawnie, to dziwne, że 6-miesięczne dziecko się nie mieści. Pierwsze co przychodzi mi do głowy to to, że dziecko zostało do nosidła włożone zbyt płytko.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Tamta dziewczynka miała rok - mój błąd. Nic w tym dziwnego, teraz moja córka bierze ubranka od niej, które ona nosiła jeszcze na jesieni... Proste: moja córka duża, tamta dziewczynka malutkaMoja córka ma gdzieś 8,5kg i jakbym teraz body miała kupować to penwie 74 na styk, raczej 80.
Spróbuję dziś to ustrojstwo na siebie włożyć z przodu i zrobić fotę. A ja dziecko włożyć sobie samej na plecy? Z tym za płytkim wpadaniem to trochę nie wiem o co chodzi...
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Dziewzyny, czy rzeczywiście tula jest taka dobra (lepsza) w porównaniu do innych-> jej ceny (jak dla mnie) zabijają. wiem, każdemu co innego odpowiada,
ale jakie są opinie większości- czuć dużą róznice między mamami szyjącymi a tulą?
//wiem to nie ten watek i są watki z recenzjami, ale jest tego tyle, że tydz. musiałabym ogrniać a nadal miała mętlik//