W chwili obecnej DD jest na urlopie wychowawczym
(Wysłane z telefonu.)
W chwili obecnej DD jest na urlopie wychowawczym
(Wysłane z telefonu.)
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Dziewczyny, a jaka Tula dla chłopaka z długimi nogami? Mój mały ma 9,5 kg, nosi 80/86 i ma 8 miesięcy. Nogi ma przy tym długaśne, to nie lepiej będzie mu w toddlerze? Jak kg przekładają się na cm? No bo jest różnica między np. długim chudzielcem a krótkim puilpecikiem choć mogą ważyć tyle samo.
I jeszcze mam pytanie- czy rozmiar rodziców ma jakieś znaczenie w wyborze nosideł? Bo my z mężem duzi jesteśmy raczej (180 i 190cm).
guesy zmierz go, bo to, że nosi ubranka na taki i taki rozmiar to nie znaczy, że tyle ma cma co do dużego człowieka to Tula będzie ok
dziewczyny prośbę mam o poradę..
Młoda ma już roczek, nosi rozmiar 92, waży 11 kg.
W standardzie panel już nie dotyka jej karczku, a nawet jest sporo poniżej, gdyby zasnęła to główka by jej latała.
Kolanka również wystają poza panel dość znacznie.
właśnie czaję się na Tulę nowiuśką i mam dylemat: standard czy toddler??
Skoro standardu sie pozbylas bo panel za niski i waski to pozostaje Ci tylko toddler
Zmierz ile cm mloda ma od jednego dolu podkolanowego do drugiego i porownaj z szerokoscia panela w toddlerze.
06-02-2013
No dokładnie, skoro standard nie to toddler, choć panel może byc za szeroki ale na grupie na fb ktoś dodał zdjęcie fajne jak zwężyć panel w toddlerze.... szukać?
To ukradnę zdjęcie, mam nadzieję, że mnie An Na- autorka zdjęcia i pomysłodawczyni nie pogoni
Podałabym link, ale pewnie się nie wyświetli osobom nie posiadającym fb albo nie należącym do grupy.
I tu instrukcja
Paskiem "sciagnac" Tule na samym dole, tak zeby szerokosc byla od kolanka do kolanka, zwiazac, pentelke schowac do wewnatrz, pasek zsunac na sam dol.
Pompolinka, jesli Tula standard dla was za mała a toddler za duży to zawsze nożna zamówić nosidlo na wymiar. Cenowo nawet taniej wyjdzie
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Do jakiego wzrostu jest Tula Toddler??? Ma ktoś foty 3-4 latków? W czym nosić duże dziecko w wakacje? Jestem b. sceptyczna wobec tych stelażowych, a niewyobrazam sobie stacjonarnych wakacji (chyba, że mi brzuch urośnie)).
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
W Tuli Toddler lub LennyLamb ToddlerGdybyś chciała przymierzyć, to zapraszam na Białołękę.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Nie mogę teraz zalinkować, ale w wakacje nosiłam Maksa w LennyLamb Toddler. Zdjęcia są na chustodzieciaki.pl - wpisz tam w lupkę "LennyLamb".
Tak![]()
O, takie zdjęcie w tel. znalazłam. Z Tulą jest podobnie.