Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: Co to za Didek?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Wiesz teraz didki strasznie stracily na wartosci. Takie piekne chusty wisza i wisza.
    O rany wystawila grassa. Kiedy Yvona bedziesz w Polsce w najblizszym czasie .
    A jesli chodzi o motylki fioletowo-bezowe, to sa maselko. Pomimo ze z lnem to takie puchate, calkiem inne niz reszta lnow natkowych.
    Edit: co do kaszmiru lekkie obawy bym miala o stan chusty. Czy byla jednak prawidlowo prana. Zawsze mozzesz poprosic o pomiar szerokosci w kilku miejscach bez naciagania. Bo kaszmir moze sie zbic tylko fragmentarycznie, nie po calosci.
    Ostatnio edytowane przez madzi ; 21-04-2013 o 13:35

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Madzi, to juz drugi gras w przeciagu ostatnich trzech miesiecy, ale tu sie odbedzie batalia. Tamten poszedl za 330. Naprawde taki pozadany?

Moje dzieci powyzej 12 kilo sa, ale mam ochote na tego kaszmira, zeby zobaczyc co to i jak, jesli bedzie cena przystepna. No i moze by nastepne ponosilo? A jak nie moje to czyjes. Nie zalezy mi na tym, zeby jakies kokosy na chustach robic, chyba ze przypadkiem

Te motylki to z kolei dziewczynskie takie mi sie widza. Na aprila tez spogladam. I wystawila takie bialo fioletowe za 250 cena startowa, zastanawiam sie, czemu to akurat tak drogo?

Domyślnie

A jaki jest przelicznik?
    Fioletowe, bo vhtf.

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

bardziej very niz te inne?

Australijski stoi ciut wyzej od juesowego juz od jakiegos czasu. 100 AUD to circa 75 euro i 323 polskie zlocisze.
    Patrz, zlotowka odbila, wczesniej bylo 360=370

Domyślnie

330 AUD?? no to powiem Ci że mega drogo!!! Dziewczyny (te co miały grassa) z Polski sprzedawały w cenie ok. 500 zł

demona
    Guest

Domyślnie

Kaszmirek wygląda na zadbany, ale trzeba by wymiary mieć dokładne. Bardzo fajna stara szmata w Polsce chodziła niedawno coś koło 900- 1000. A kiedyś to i ponad 2tys

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Babka wyglada na sensowna chustoswirke biorac pod uwage kolekcje, wiec wierze jej co do kaszmira. Chcialabym zobaczyc co za cudo i jak nosi, jesli cena nie wywinduje, no i ewentualnie jest szansa na ciekawe farbniecie

edit: zapytalam o wymiary

Uprawnienia umieszczania postów