Cytat Zamieszczone przez martamwmw Zobacz posta
Podbiję, może docelowo nie chcę zastąpić kąpieluszek kieszonkami, ale stosowniejszego wątku nie znalazłam . Choć basen chcę nagrać na dniach, to pierwszą wizytę pewnie w kieszonce zaliczymy. Milovia? Bo ma wkładanie wkładu z przodu, unikniemy balona?

Bardziej jednak chcę się dopytać jakie kąpieluszki polecacie?

Sama rozważam Agis z forum, kokosi i dudusia widziałam. Jest jakiś hit wśród kąpieluszek?

używałam kąpieluszek kokosi i babyetty, z obu byłam bardzo zadowolona. babyetta o kroju majteczek, zgrabniejsza (nie robi się balon pod wodą) i gumki mocniej trzymają. wygląda na małą, ale starcza do końca wieku pieluchowego. ma jednak od pupy bawełnę niebieloną i przez to bardzo długo schnie (nawet 2 dni). kokosi z coolmaxem o wiele szybciej.
ale... z perspektywy czasu nie kupowałabym kąpieluszek w ogóle, tylko założyłabym dobrze dopasowaną (szczególnie przy nóżkach) kieszonkę bez wkładów. siuśków i tak nie wyłapie, bo po wejściu do basenu wkład nasiąka momentalnie. chodzi więc tylko o zabezpieczenie przez kupką, a tu wystarczą dobrze trzymające gumki w kieszonce