Pokaż wyniki od 1 do 20 z 58

Wątek: Kieszonka na basen?

Mieszany widok

Chustofanka Awatar p0k
    Miejscowość
    Podhale

Domyślnie

Myśmy jednak zdecydowali się na jednorazówki. Szkoda mi kieszonek a i pewna zupełnie nie jestem, że bokiem podczas harców coś nie umknie

Chustomanka Awatar margolcia
    Miejscowość
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p0k Zobacz posta
    Myśmy jednak zdecydowali się na jednorazówki. Szkoda mi kieszonek a i pewna zupełnie nie jestem, że bokiem podczas harców coś nie umknie
    Jak pieluszka dopasowana, to na pewno nic nie umknie bokiem
    Ale na basen najlepiej wybrać sobie jedną pieluszkę i nie używać jej na co dzień. Chlor sprawia, że pul przecieka (choć nam po jednorazowej próbie z niektórymi pieluszkami nic się nie stało z pulem). Teraz mamy jedną pieluszkę i jeden otulacz tylko na basen.

Chustonoszka Awatar Ania Cz
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Chmm tak podczytuje watek - a czy nie wygodnej poprostu kupic kompieluszcze kokosi robi takie na napy i jest super. Jak sie czesto chodzi to sie oplaca. Mozna tez czasami kupic w lumpku za grosze.

Chustonówka

Domyślnie

Cześć!
    Jestem tu nowa i mam pytanko odnośnie pieluch wielorazowych na basen - ktoś próbował / słyszał / wie o tych kąpilowych Close Parents? Ja chodzę z maluchem na zajęcia, więc opłacałoby mi się zakupić taką pieluchę A na basen chodzimy odkąd Młody skończył 5 m-cy

Chusteryczka Awatar guesy

Domyślnie

Ooo, że też nie wpadłam na to żeby małemu ubrać kieszonkę zamiast jednorazówek do wody. Czaiłam się na bazarku na kąpieluszkę a mam jedną taką kieszonkę do poświęcenia. Jutro stestujemy to rozwiązanie

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie

Ja też polecam kąpieluszki wielorazowe na basen, jednorazowe jednak zawsze nasiąkały wodą a te wielorazowe są super. Ja akurat miałam kąpieluszkę Kokosi bo jest oszczędna ma kilka nap do regulacji, super się sprawdza na maluszku i na większym maluchu.

Lidka 29/10/2010 i dwa aniołki

Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899

Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914

Chustoguru

Domyślnie

Podbiję, może docelowo nie chcę zastąpić kąpieluszek kieszonkami, ale stosowniejszego wątku nie znalazłam . Choć basen chcę nagrać na dniach, to pierwszą wizytę pewnie w kieszonce zaliczymy. Milovia? Bo ma wkładanie wkładu z przodu, unikniemy balona?

Bardziej jednak chcę się dopytać jakie kąpieluszki polecacie?

Sama rozważam Agis z forum, kokosi i dudusia widziałam. Jest jakiś hit wśród kąpieluszek?
    G. 11.2015 # K. 10.2017 # A. 08.2019

Uprawnienia umieszczania postów