Pokaż wyniki od 1 do 20 z 58

Wątek: Kieszonka na basen?

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agutti Zobacz posta
    My chodzimy już kilka miesięcy i jak dotąd użwywaliśmy jednorazowych kąpieluszek Babydream, bo jednorazówek wymagali na naszym basenie, najlepiej z neoprenowymi gatkami dodatkowo zakładanymi. Jednakże nikt tego nie sprawdzał za bardzo, neoprenowych nie mamy i też myślę,żeby przejść na jakieś wielo.
    O kurde, ale wymagania Jeszcze powinni sprawdzać, czy wchodzi się w czystych gaciach

Chustonówka Awatar mamaZosiulka
    Miejscowość
    Vienna, Austria

Domyślnie Imse Vimse

Tutaj w Wiedniu na maxa popularne są gatki Imse Vimse i jeśli będą pasowały (większość ubranek nie pasuje mojej córce, bo jest raczej szczupła) to chyba sobie takie sprawimy. Jak nie to będzie trzeba poszukać czegoś regulowanego, ale nie wszystko tu jest akceptowane. I dobrze uważam, w końcu nikt nie ma ochoty pławić się w kupce

Chustomanka Awatar margolcia
    Miejscowość
    Józefów

Domyślnie

Przetestowaliśmy kieszonkę Milovia z coolmaxem. Naprawdę super! Idealna dla mam, które boją się pulu przy pupie. Zdecydowanie nasz foworyt na basen

Chustomanka Awatar żuk

Domyślnie

my na basen Close Parent otulacz- tzn ten od SIO. Może w tym tygodniu przetestujemy jakąś kieszonkę.

Powiedz mi, a zapomnę,
    Pokaż mi, a zapamiętam,
    Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
    -Konfucjusz-

Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk

Chustomanka Awatar tytanowa@
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Kąpieluszek jest multum w mojej okolicy w ciuchlandach. Sama na basen z dzieckiem nie jeżdżę (tak wyszło) a miałam ze trzy, które poszły w świat do innych dzieci. Do tego nówki z prezentów, które jeszcze mam Super, ja nie basenowa, a najlepiej obkąpieluszkowana w okolicy jestem

Hey ho! Let's go!
    miluni.pl

Chusteryczka Awatar tintirinka
    Miejscowość
    Wiocha pod Warszawą

Domyślnie

My od początku używamy kieszonek i super nam się sprawdzają.
    Jeden minus, że się zużywają i później przemakaja.
    Czyli najlepiej wybrać jedną tylko na basen i nie używać na co dzień. Ja sobie tak zniszczylam kilka bo nie wiedziałam.

Chustofanka
    Miejscowość
    Sosnowiec

Domyślnie

Dziewczyny: próbowałam AIO - najgłupszy pomysł!, kieszonki i Otulacz. Wszytko potem przemakało. W końcu zdałam sobie spraw ze kąpieluszki kokosi sa OneSize i nie za drogie i piękne, i oto zakupiłam i chwale ;0
    Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012

Uprawnienia umieszczania postów