Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Z duzym opóźnieniem - WITAM !

Chustonówka Awatar ASTRELIA
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie Z duzym opóźnieniem - WITAM !

Witam wszystkie chystofanki/fanów
    Jestem na forum od lipca 2012 wiec trochę późno się z wami witam, ale na początku nie wiedziałam, że tutaj jest taki ładny zwyczaj, a później to dojrzewałam do powitania

Jestem mamą Oliwii, która przyszła na świat w czerwcu 2012r - chcieliśmy z mężem przywitać ją w domu, ale nie udało się.
    W chuście noszę ja prawie od urodzenia - pierwsze nieporadne wiązanie nastąpiło gdy miała tydzień Zostało upamiętnione na zdjęciu i teraz widzę ile niedoróbek

Myślałam że jedna chusta to mi na pewno starczy Gdyby nie mąż to miałabym przeogromny stosik, a tak mam tylko 3 chusty ale ciągle marzę o większej ilości

Moje dziecię jest dość duże wiec co raz ciężej mi w chuście i jestem właśnie na etapie wyboru Mei Tai'a i też myślałam że jeden mi starczy ( no nie uczę sie na błędach) ale podejrzałam u jednej z forumowiczek, że można mieć ich masę wiec dopiero rozwijam skrzydła

Ogólnie jestem wytrwały "czytaczem" - wsiąkam w forum regularnie i przechodzę z jednego tematu na drugi i nagle jest 1 w nocy, i kolejne karmienie, i dopiero wtedy uświadamiam sobie że trzeba iść spać - a tyle rzeczy jeszcze chciałabym przeczytać Jesteście dla mnie skarbnicą wiedzy

rozpisałam się - przez ponad pół roku nic ale jak już zacznę to nie mogę skończyć

Karmimy się piersią pomimo początkowych problemów

Chustomanka Awatar dzieckoziemi
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Witaj oficjalnie zatem na forum!

Mam dokładnie tak jak ty z chustami - chętnie bym sobie kupiła kolejne (rany, tyle cudeniek ostatnio na bazarku widziałam...), ale mąż nie widzi sensu w kupowaniu kolejnych, więc na razie mam 3.
    "Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

Chustonoszka Awatar A.J.
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Andrzej 04.06.2012
    Łukasz 06.04.2015
    Mój blog

Chustonówka Awatar marpil
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie Oj ja też się nie przywitałam...

ale to ze względu na fakt, że nie ogarniam jeszcze tego forum, jak należy - jest ogromne!!!!
    Ale kilka słów o Nas - o mnie i Majce. Majka urodziła się 29 września 2012 w cudownym szpitalu przyjaznym dziecku w Wejherowie, gdzie wszystko było prawie dokładnie tak, jak bym chciała.
    Chustę miałam już przed jej urodzeniem i ćwiczyłam misiowe wiązania
    Pierwszy raz została zachustowana przez Tatę w dniu, w którym przyjechałyśmy ze szpitala. Ja odważyłam się dzień później.
    Nie wyobrażam sobie życia bez chusty - jest antidotum na płacze, odstraszaczem kolek, genialnym środkiem transportu (mieszkam na 4 piętrze bez windy). Większość znajomych i rodziny najpierw sceptycznie podchodziła do chustowania, prawie wszystkim wyrywały się ręce do przytrzymywania dziecka w momencie wiązania, a teraz widok marpil z przywiązaną Majką jest stałym elementem krajobrazu

Chustonówka Awatar ASTRELIA
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Karmimy się piersią pomimo początkowych problemów

Chustonówka

Domyślnie

hejka
    Cluster - Disaster
    chusty - warsztaty rodzinne katowice

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość