Debrah a gdzie TY mieszkasz - jesli moge zapytac ?
zdjecia cudne
mnie sie wydaje ze nosidlo bedzie Wam latwiej zalozyc niz MT
Debrah a gdzie TY mieszkasz - jesli moge zapytac ?
zdjecia cudne
mnie sie wydaje ze nosidlo bedzie Wam latwiej zalozyc niz MT
krk.
Dlaczego lepiej???
przeczytałam ten wątek o womarze (eco 2) i wygląda nieźle - myślicie, że to głupie maila do nich skrobnąć i o możliwośç przetestowania poprosić?
Poniewaz w nosidle zapinasz tylko sprzaczki , jedna w pasie , druga na wysokosci lopatek , dociagasz pasy i tyle
w MT pasy sa dlugie , trzeba motac - tak sobie gdybam
w sumie jak w chuste motalas to i z MT powinnas sobie tez poradzic
np. moj maz dziecko w nosidlo zapakowal z MT juz sobie poradzic nie umial
urticea pisze ma nosidlo i MT - mysle ze fajnie by bylo jakby sie Wam udalo spotkac i bys sobie oba cudenka za jednym zamachem przymierzyla/przetestowala![]()
Manduca jest wygodna do ubierania na siedząco. Nie raz wyciągałam synka z fotelika i ubierałam w manduce jeszcze siedząc w samochodzie. Na to kurtka z dopinką i już z synkiem pod kurtką wychodziłam z auta. Wszystko szybko szło nawet jak był duży. (Dopiero po zdjęciu kurtki go przerzucałam na plecy). Klamry zawsze są płaskie. Wątpie czy to przy siedzeniu robi taką różnicę - czy klamra czy supeł.
Ostatnio edytowane przez Jazzoo ; 07-01-2014 o 09:14
Jakbyś miała ochotę się spotkać, mam do obejrzenia Manducę, MT i hybrydę Storchenwiege. Mogłybyśmy też spróbować z chustą tkaną, bo Twoja Malutka to chyba jeszcze powinna jeszcze chwilkę poczekać na nosidło a w tkanej będzie wam zdecydowanie mniej gorąco niż w elastyku. Jakby coś jestem do dyspozycji![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
Jejujakie fajne dziewczyny jesteście
![]()
Też podczytujei naprawde podziwiam
![]()
Sprawa się rozwiązała dość nieoczekiwanie dla mnie - dostałyśmy Tulę w prezencie od babć!
Babcia jedna oczarowana zdjęciami zamieszczonymi na stronie Tuli kazała zamówić natychmiast, jako rzecz niezbędną nam do szczęścia.
Zatem nieśmiało testujemy i bardzo nam się podoba.
5 mcy to za wcześnie, żeby nosić się dłużej?
Główkę trzyma bardzo dobrze i jej nie lata, zresztą chwilę ponoszona zasypia wtulona w moją klatkę piersiową.
Zaraz Wam zarzucę foto.