daj mi adres na pw
jak będę koło poczty to wyślę
![]()
daj mi adres na pw
jak będę koło poczty to wyślę
![]()
Mama Kubusiai Basi
WiosennyU nas też wiosiennie i nowochustowo.
Debrah gratulacje tak wogóle!
Teraz to już niektórym oczy z orbit wylecą - mama na wóżku z dzieckiem w szmacie
Musicie się nam koniecznie obfotografować!
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
Debrah znam mamę na wózku która nositylko Ona już w bondolino bo ma aktualnie 6 miesięczne Dziecko
Czyli, że SIĘ DA.
Budujące
A swoją drogą, takie nosidło ergonomiczne, np Tula - to się nadaje dla noworodka? Na stronie piszą, że tak - z noworodkową wkładką.
JA (ale to ja, zeby nie bylo) noworodka bym nie wsadzila w zadne nosidlo. starsze - w bondolino albo marsupi. i tak, wiem, ze Polsce sie zaleca nosidla dla siedzacych dzieci, ale dla mnie bondolino czy marsupi (albo MT szyty na miare) sa OK wczesniej. ale raczej bardziej spacerowo - szybko wyjsciowo niz na dluzsze noszenie po domu na przyklad. mysmy uzywali bondolino - nosil w nim na spacery czasem moj niechustowy maz - mysle, ze W mial gdzies plus minus 4 miesiace jak zaczeli...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Myślę, że warto by i Twój mąż podszkolił się w motaniu i wybrał chustę dla siebie. Jak zamota dziecko to będzie miał ręce wolne by Ci pomóc.
Ostatnio zastanawiałam się czy chusta nie sprawdziłaby się u mam poruszających się na wózku![]()