Sprzedająca sama nie jest pewna co to za indioniedawno kupiła gdzieś zagramanicą...
Sprzedająca sama nie jest pewna co to za indioniedawno kupiła gdzieś zagramanicą...
Złapał mnie za serce ten odcień niebieskiego kojarząc mi się z jednym z odcieni atramentu Hero do piór. To były czasy ...
Agnieszka 24.08.2003
Aleksandra 07.07.2007
No to wstawie moj teraźniejszy stosik indio
Ja pomimo że oglądam, macam i prubuje inne chusty zawsze wracam do indio - nie wiem czemu ale one są najpiękniejsze i nie nudzą mi się
A te Wasze niktóre normalnie cieszą oko. Mogłabym mieć wszystkie indio w domu które zostały utkane
Edit: przepraszam trpoche elipsy się załapały
![]()
Pikny stosik Kanka - a to w środku to loden?
Oj takta ciemniejsza nitka to w beż czy oliwkę na żywo wchodzi?
Ratyska ja nie porównywałam ich bezpośrednio - a to jedyna miarodajna ocena, bo na monitorze to wiesz, każdy inaczej wyświetla kolory... też mi się tak wydaje, że to blau-weiss, tyle, że staruszek więc czas (prania itp) mógł jakoś wpłynąć na zmianę odcienia i tyle. A te takie zielonena górze stosiku to masz ładne...
Ostatnio edytowane przez Tinta ; 12-02-2010 o 22:30 Powód: literówka
Udalo mi sie upolowac swiatlo i uchwycic chyba wiernie nitke w violet/white.Cudna ta chusta,puchata faktycznie i nie jakas cienizna (aczkolwiek krocizna r.4),pierwsza chusta,w ktora moj syn chcial sie dac zamotac dobrowolnie.Niestety ze wzgledu na brak operatora aparatu w ciagu tygodnia,fotek w akcji niet.
![]()
Piękna i bardzo podobna do lilaca, który jest u Rzufika i tamto też nie cienizna, daleko nowym limitom didka do tych starych chust.
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
ja mam indio z lnem i jest cienkie jak sciera![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter