moda, moda moja drogaidzie lato, są częściej szukane lżejsze szmatki.
moda, moda moja drogaidzie lato, są częściej szukane lżejsze szmatki.
no i rynek się napędza…przykładowo mam chciejstwo na phi-wydam jak za zboże a potem jak będę puszczać-to przecież nie mogę już zejść drastycznie z ceny co by nie zbankrutowaćno i fakt jest też taki, że indiofilki zbunkrowały wszystkie indio i ciężko coś upolować-a to psuje rynek, dlatego ja mogę kogoś odciążyć od nadmiaru szmatek jakby co
można by niejedną mgr napisać o chustach i marketingu, dla mnie niektóre marki są tak fantastycznie przemyślane-złoty interes
Na facebooku - i na chustoswirkach i na grupach zagranicznych jest naprawdę dużo indio!
Zależy od tego jakie indio - niektóre mają takie ceny rynkowe i ze względu na popyt i ze względu na wersję limitowaną. poza tym - kurs waluty jest ogromny, więc jezeli ktoś kupił za granicą to nie chce tracić.
PHI nie jest jakoś wygórowanie drogoa jak piszę na grupach facebookowych jest mnóstwo indio ; )
moze to o to chodzi... chociaz juz bardzo dawno nie widziałam indiacza w "dawnych" cenachaz mnie sciska, jak pomyslę, po ile by szły takie z domieszkami, skoro sama bawełna to najmarniej 5 stow... no i oczywiscie nie dziwi mnie, jak pierwszy wlasciciel daje wysoką cenę - kupienie u didka to jest duży koszt, plus wysyłka i tak dalej, ale jak któryśnasty z kolei tak sprzedaje i w dodatku sprzedaje z sukcesem
to już mnie dziwi. mam tez wrazenie, ze na fb ludzie wszystko biorą jak leci
oczywiscie wiem, ze chusty nie tracą na wartosci i wszystko, ale jednak...
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie