Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1762

Wątek: tylko dla INDIOfilek część II

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

moda, moda moja droga idzie lato, są częściej szukane lżejsze szmatki.

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

no i rynek się napędza…przykładowo mam chciejstwo na phi-wydam jak za zboże a potem jak będę puszczać-to przecież nie mogę już zejść drastycznie z ceny co by nie zbankrutować no i fakt jest też taki, że indiofilki zbunkrowały wszystkie indio i ciężko coś upolować-a to psuje rynek, dlatego ja mogę kogoś odciążyć od nadmiaru szmatek jakby co
    można by niejedną mgr napisać o chustach i marketingu, dla mnie niektóre marki są tak fantastycznie przemyślane-złoty interes

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asik Zobacz posta
    …to będzie o tym jak nie zostałam indiofilką…qrczę dziewczyny-jak wy polujecie na te chusty? gdzie?
    jak upatrzę cosik na niemieckiej tablicy lub ebay-to nie ma opcji wysyłki do Polski albo sprzedawca nie odpowiada, nie mam wygórowanych chciejstw-raczej skromne
    Na facebooku - i na chustoswirkach i na grupach zagranicznych jest naprawdę dużo indio!
    Cytat Zamieszczone przez Isolt Zobacz posta
    a ja mam pytanie co to ostatnio się porobiło. Bo jeszcze do niedawna to były bawełniane indiacze po 300-350zł, ba! pamietam, że dłuugo wisiały dwa phi chyba za 350 i 400zł. a teraz i na bazarku i na fejsie (to drugie nawet przede wszystkim), widze 500 zł, albo i 700zł... to są jakieś mega limity? czy to moda tak wywindowała ceny? o co chodzi??
    Zależy od tego jakie indio - niektóre mają takie ceny rynkowe i ze względu na popyt i ze względu na wersję limitowaną. poza tym - kurs waluty jest ogromny, więc jezeli ktoś kupił za granicą to nie chce tracić.
    Cytat Zamieszczone przez asik Zobacz posta
    no i rynek się napędza…przykładowo mam chciejstwo na phi-wydam jak za zboże a potem jak będę puszczać-to przecież nie mogę już zejść drastycznie z ceny co by nie zbankrutować no i fakt jest też taki, że indiofilki zbunkrowały wszystkie indio i ciężko coś upolować-a to psuje rynek, dlatego ja mogę kogoś odciążyć od nadmiaru szmatek jakby co
    można by niejedną mgr napisać o chustach i marketingu, dla mnie niektóre marki są tak fantastycznie przemyślane-złoty interes
    PHI nie jest jakoś wygórowanie drogo a jak piszę na grupach facebookowych jest mnóstwo indio ; )

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martulec Zobacz posta
    Zależy od tego jakie indio - niektóre mają takie ceny rynkowe i ze względu na popyt i ze względu na wersję limitowaną. poza tym - kurs waluty jest ogromny, więc jezeli ktoś kupił za granicą to nie chce tracić.
    moze to o to chodzi... chociaz juz bardzo dawno nie widziałam indiacza w "dawnych" cenach az mnie sciska, jak pomyslę, po ile by szły takie z domieszkami, skoro sama bawełna to najmarniej 5 stow... no i oczywiscie nie dziwi mnie, jak pierwszy wlasciciel daje wysoką cenę - kupienie u didka to jest duży koszt, plus wysyłka i tak dalej, ale jak któryśnasty z kolei tak sprzedaje i w dodatku sprzedaje z sukcesem to już mnie dziwi. mam tez wrazenie, ze na fb ludzie wszystko biorą jak leci

oczywiscie wiem, ze chusty nie tracą na wartosci i wszystko, ale jednak...
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie

Uprawnienia umieszczania postów