Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1762

Wątek: tylko dla INDIOfilek część II

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

rany, a kolejkę w czarno-białe z frędzlami masz?
    Cholerne indio!

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marciula Zobacz posta
    Fatal, a masz kolejkę do zielonego kelly? To jedno z dwóch indio, które zapiera mi dech w piersiach.... Może chciałabyś się czasowo za coś wymienić?
    Do Kelly green nie mam kolejki bo nie mogę go sprzedać, dostałam je w prezencie - przepraszam!

Cytat Zamieszczone przez margarita Zobacz posta
    rany, a kolejkę w czarno-białe z frędzlami masz?
    Cholerne indio!
    Nie mam kolejki do frędzli, będę pamiętać o Tobie. Ale to jest praktycznie chusta kółkowa - rozmiar 1, 2m+frędzle. Dokupiłam do niej czerwone kółka i tak motam. Wiązałam wcześniej przesuwny węzeł, ale jestem kurdupel i wchodził mi na biust.

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FatalFuchsia Zobacz posta
    Nie mam kolejki do frędzli, będę pamiętać o Tobie. Ale to jest praktycznie chusta kółkowa - rozmiar 1, 2m+frędzle. Dokupiłam do niej czerwone kółka i tak motam. Wiązałam wcześniej przesuwny węzeł, ale jestem kurdupel i wchodził mi na biust.
    toć może być i praktycznie kółkowa Chyba, że wcześniej dorwę plecakową dla konkubenta, ale pewnie nie dorwę, bo nie wchodzę na bazar, chyba, że na głównej w temacie mi się pokaże cholerne hasło: "indio"

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez margarita Zobacz posta
    toć może być i praktycznie kółkowa Chyba, że wcześniej dorwę plecakową dla konkubenta, ale pewnie nie dorwę, bo nie wchodzę na bazar, chyba, że na głównej w temacie mi się pokaże cholerne hasło: "indio"
    Na Didymosowej grupie na FB jedna dziewczyna sprzedaje czasem te fredzlaste indiacze. Ostatnio jak patrzylam miala ze 3 do wyboru. Tutaj jest grupa: https://www.facebook.com/groups/604708652895120/ Tutaj sa indiacze: https://www.facebook.com/groups/6047...7723527926965/

Chustofanka

Domyślnie

FatalFuchsia, utopiłaś mnie w wydatkach dzięki!

Chusteryczka Awatar Mat
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No dobra, dziewczyny poratujcie. Powinnam przeczytać cały wątek, ale obiecuję, że nadrobię na emeryturze.
    Chcę mieć indio. Kolor rzecz drugorzędna, nie wiem jakiego mam szukać składu dla mojego niezbyt dającego się utuczyć 10 kilowego ponadroczniaka? Czy z lnem, czy z konopiami?
    I podstawowa sprawa: w którym polskim sklepie najlepiej kupić? Nie ogarnę zagranicznych sklepów, płatności, przesyłek. Chyba, że mogłabym się podłączyć do którejś z Was dzieląc przesył?
    Poluję na bazarku, ale chyba prędzej syn pójdzie do przedszkola niż zamotam go w indio.
    Dodam, że potrzebuję indio 6 lub nawet 7.
    Ostatnio edytowane przez Mat ; 06-01-2014 o 15:06

CERTYFIKOWANY instruktor masażu SHANTALA
    Doradca noszenia ClauWi®

W:10.09.2008
    J:18.10.2012
    K:15.06.2016

Chusteryczka Awatar milorzab
    Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mat Zobacz posta
    No dobra, dziewczyny poratujcie. Powinnam przeczytać cały wątek, ale obiecuję, że nadrobię na emeryturze.
    Chcę mieć indio. Kolor rzecz drugorzędna, nie wiem jakiego mam szukać składu dla mojego niezbyt dającego się utuczyć 10 kilowego ponadroczniaka? Czy z lnem, czy z konopiami?
    I podstawowa sprawa: w którym polskim sklepie najlepiej kupić? Nie ogarnę zagranicznych sklepów, płatności, przesyłek. Chyba, że mogłabym się podłączyć do którejś z Was dzieląc przesył?
    Poluję na bazarku, ale chyba prędzej syn pójdzie do przedszkola niż zamotam go w indio.
    Dodam, że potrzebuję indio 6 lub nawet 7.
    Czy konopie czy len dla 10 kg? Nie ma jednej odpowiedzi. Mi się wydaje, że jednak len, ale grubszy, bo są indio cieniutkie lniane.
    Możesz zamówić chustę u petisu ze sklepu gugu gaga, możesz jej PW napisać albo mejla do sklepu. Możesz kupić coś na bazarku używanego. W sklepie didymosa b. ładne są teraz limitowane czyli, że nie ma ich w stałej ofercie, jak się wyprzedzą, to się skończą
    niebieskie:
    http://www.didymos.de/Babys-tragen/T...lume-Hanf.html
    czerwone i turkusowe
    Zawsze są natury, to nie limity. Jest i lniany i konopny. Oba fajne, moim zdaniem.

Na bazarku też coś wisi.
    matysia ma PHI: http://www.chusty.info/forum/showthr...se-konopie-lny
    pogooglaj sobie, bo inaczej wygląda niż na jej zdjęciach, ma też taką chustę greeneddie
    aginia ma zyclame aqua
    http://www.chusty.info/forum/showthr...syłka-w-cenie!
    możesz też założyć wątek na kupię, napisać o co Ci chodzi i pewnie coś znajdziesz
    powodzenia!
    Asia, mama Ignacego, Tosi, Dominika, Weroniki i Maksa

Uprawnienia umieszczania postów