starowinka
![]()
ależ ten Jeremi grzeczny na Twoich plecach!!
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
A to nie Gold Rubin?
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
widziałam dzisiaj na fb, że się jakies indio tka. złociście wygladajace.
MArciula, ale masz piękne włosy!
to jest stare(około 40lat), pomarańczowo-czarne, z pomarańczową metką, size 1.
Dziękuję![]()
obstawiam, że to vintygowy indios - pomarańczowo-brązowy.
A mina Jeremika - taki blazzzzprześmieszny
a może i brązowy? Taki jakiś....nie przyglądałam się
ale kontrast ładny.
J strasznie zmęczony był...
ależ to tylko tak na chwile, nie mojefrędzli zostało pozbawione, bo się pruły, nie były chustowe.
Tylko mnie to spotkanie z jedyneczką utwierdziło, że to nie rozmiar dla mnie, moje piersi zgniatania nie lubią![]()
Przepraszam że się tu wcinam w pogawędkę, kto mi powie co to za indio? Mam je z wymianki, miało być natur-grün, ale mało zielone.. Po praniu jakby sciemnialo, byłoby to colorgrown green?
Wiem że mogę na was liczyć![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
paulina, miałam kiedyś takie indio, które ciemniało po praniu. Ale moje było z brązem i po każdym praniu ciemniało. Nazywało się indio brązowiejące. tj. mam je do dziś, ale pofarbowałam. Może to takie same?
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Paulina, jest colourgrown green i colourgrown brown, one oba ciemnieja i sa, jak nazwa wskazuje, w dwoch roznych kolorach ciemniejacych po praniu. Mi to wyglada na colourgrown green, ktore po niemiecku sie wlasnie nazywalo "gruen natur" - sorry, umlaut monster u mnie w klawiaturze nie mieszka![]()
kolejne indio testujemyzinnober
![]()