Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1762

Wątek: tylko dla INDIOfilek część II

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

Marciula, fascynuje mnie Twoja bieglosc w plecakach z kieszonką. Wiążesz tak: http://www.wrapyourbaby.com/doublehammockcarry.html czy jakoś inaczej? PRzepraszam za OT, ale nie mogę się powstrzymać, intensywnie trenuję z wrap your baby, ale nie wychodzi mi tak ładnie
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Isolt Zobacz posta
    Marciula, fascynuje mnie Twoja bieglosc w plecakach z kieszonką. Wiążesz tak: http://www.wrapyourbaby.com/doublehammockcarry.html czy jakoś inaczej? PRzepraszam za OT, ale nie mogę się powstrzymać, intensywnie trenuję z wrap your baby, ale nie wychodzi mi tak ładnie
    tak, tak. Zrób foty i wrzuć do "wiązań" zaraz ktoś pomoże ja żadnego kursu nie robiłam, więc nie przesadzaj
    A i my nadal często z tobołka się wrzucamy, Ty pewnie tylko z tobołka, bo jeszcze syn mały, no nie? Wtedy mi łatwiej dopilnować, aby J był dobrze chustą okryty. Ty obowiązkowo w indio pokaż

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

A mi się GHI bardzo widzi A leci do mnie Indio Porrinho Pochwalę się fotami jak doleci
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marciula Zobacz posta
    tak, tak. Zrób foty i wrzuć do "wiązań" zaraz ktoś pomoże ja żadnego kursu nie robiłam, więc nie przesadzaj
    A i my nadal często z tobołka się wrzucamy, Ty pewnie tylko z tobołka, bo jeszcze syn mały, no nie? Wtedy mi łatwiej dopilnować, aby J był dobrze chustą okryty. Ty obowiązkowo w indio pokaż

o nie, jeszcze musze pocwiczyc, zanim sie tutaj uzewnetrznie i otworze na krytyke wrzucam z tobolka, ale maly nie ma ochoty na plecach siedziec, kiedy ja sie gimnastykuje z wiazaniem, wiec sytuacja nieco utrudniona...
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

to jeden wielki indio-tydzień dla nas
    stary kiesel-kaczuszka

(3 minuty i J juz śpi )

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Ma moc
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Uprawnienia umieszczania postów