Sliczne, i jaka metka ladna![]()
i ja pytam co to i z czego![]()
interesująca, ciekawa![]()
Mam brata tylko rok starszego od niej(tzn od jej poczatkow)
No tak mi sie wydawalo, ze farbowane, aczkolwiek bardzo dobrze, ze wyglada jakby takie bylo "od nowosci"![]()
Piękne
Tak mi sie wydawało że to jakiś fiolecikNie puscilabys na występy gościnne za czas jakiś ?
![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Dziewczyny, takie cos to dobry dil, czy zaden szal?
http://www.ebay.com.au/itm/Didymos-F...item35c5c3f4e2
Jeszcze nie wiem czy dołączam do grupy fanów, jestem na etapie zaprzyjaźniania się z Indio Ultramarine
Wpadłam, żeby zapytać, jak mogę sie dowiedzieć ilolatkę posiadam. Chusta w dotyku jest szmatą (w końcu sama tego doświadczyłam), nie ma zaznaczonego środka ani żadnych metek. Tylko nie wiem czy może nie zostały usunięte
Nie ma też skosów
![]()
H. 2013, M. 2015, P. 2016, J. 2019
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Ostatnio nosiłam na warsztatach w Mossie
Piekne nosne szkoda tylko, ze gryzlo![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Niestety juz tylko moss został i olivia, która zreszta wystawiona na sprzedazowymAle jeszcze się odkuje i indiostosik zbuduję bo to najcudniejsze chusty
Serio? Może jakaś świeżynka była, nie wytarmoszona odpowiednio? Mój milutki i nie gryzie![]()
Szmatka wytarmoszona nieźle byla, ale ja wrażliwiec
Stas nie narzekał![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Co jakis czas obserwuje grassa na ebayu, niestety dla mnie cena nieco zaporowa. Ale jak wygram w totka....![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Ach przyleciał właśnie indio kiesel - grau ( 100% bawelna)Wygląda niemal identycznie jak wełniany moss!!! Piękny, mięciutki, puchaty
kupiłam bo myślałam, że to to samo indio co miałam przy Franiu a tu niespodzianka bo widocznie miał indio kiesel...
Wiem, ze post bez zdjęć jest nieważny ale serio dzisiaj juz nie ma światła![]()