witaj Oluja polecam zmianę chusty na tkaną; a co do pieluszek- spróbuj może innych, bo niektórym dzieciom dany krój po prostu nie pasuje
witaj Oluja polecam zmianę chusty na tkaną; a co do pieluszek- spróbuj może innych, bo niektórym dzieciom dany krój po prostu nie pasuje
Witaj na pokładzie!![]()
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Witaj! fajnie, że dołączyłaś do forumPewnie za chwilę zostaniesz zasypana poradami, co z tą chustą i tymi pieluchami
Małe me są jednymi z najfajnieszych pieluch, z jakimi miałam do czynienia, ale co pupcia, to inne przypadki. Może smarowałaś pupkę dzieciątka tłustymi kremami? Albo prałaś w środku, który je zatłuścił? Albo po prostu fason jest nie ten
![]()
„Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)
witaj i rozgość sięw sprawie chust nie pomogę bo my przeczekaliśmy do czasu mt i ergo
ale jeśli chodzi o pieluszki to do niektórych trzeba dojrzećzdarza się, że na każdym etapie pieluszkowania i rozwoju co innego nam pasuje
nam na początku najlepiej pasowały otulacze + wkłady lub formowanki, z czasem AIO/SIO i kieszonki
trzeba niektórych kombinacji popróbować, zanim się swój idealny stosik pieluch uzbiera
my czasem zmieniamy co nieco
małe me niestety nie znam... choć zawsze chciałam wypróbować, ale nowe są dosyć drogie a tu na bazarku ciężko trafić ;p także trzymam kciuki
nie zrażaj się
spróbuj także innych pieluszek... a może rozmiarowe będą lepiej leżały?? dziewczyny szyjące tu na forum może coś na zamówienie wyczarują
my bardzo lubimy pieluszki kokosi, Agny (ZuFiZo) czy nappime
![]()
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
Dzięki za powitanie i rady!
No, to będziemy próbować i innych pieluch i chusty tkanej.
Co do pieluch - to muszę doczytać tutaj jak prać, żeby było dobrze, bo o tym nie pomyślałam, kurcze
W przyszłym tygodniu spróbujemy bawełnianej LL. Zobaczymy, czy uda mi się ją dobrze zawiązaći jak Mała będzie się czuła.
Pozdrawiam!
Witam, czuj się jak u siebie![]()
kosmetyczka, makijaz masaz szczecin