Śliczna córeczka![]()
Śliczna córeczka![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
![]()
wygladacie przecudnie!
a spineczka po prostu obezwladnia
pawie... ewidentnie inspired by didymos![]()
Zamieszczone przez picikola
jak juz tulipowna zgadla,moja starsza corka narysowala pod wplywem chusty....mam nadzieje,ze misja wykonana -bakcyl zaszczepiony i...pawie na wnuki moje poczekaja![]()
(ło matko.....a wiecie jak to przeleci?????moja babcia mawiala:'mam 80 lat i nie wiem kiedy to minelo...')
nata jeżeli chcesz aby wrażenie na nas chusta zrobiła to misia w nią motaj bo przy Stefanii żadna chusta nie ma szans
Duży 12.06.2000 i Malutka 09.09.2008.
Ta chusta jest cudna, poprostu się zakochałam w kolorku. Normalnie jestem w stanie ją za chwile kupić tylko.... i tu mam prośbę o poradę bom zielona. To ma być moja pierwsza chusta, mała ma już 7 kg więc czy ta chusta będzie odpowiednia czy może coś innego będzie lepsze w moim przypadku? Bardzo chciałabym właśnie didymosa a indio mi się podobają no i właśnie w jakiś czerwieniach, różach. Proszę poradźcie coś, jaki rodzaj wybrać? A do tego jaki rozmiar mam kupić. Nie należe do najdrobniejszych a mąż tym bardziejwięc czy rozm 6 starczy czy lepiej 7? Czekam na jakąś pomoc
Pozdrawiam
nata ja też jestem za tym, że jeśli chcesz pokazać urok chusty to misia wkładaj. Stefcia jest po prostu![]()
![]()
kanka z tego co pamiętam, dziś spotkanie w edwardzie było... szkoda że się nie wybrałaś bo na pewno mniej zielona byś była - nie ma to jak pomacać i pomierzyć...
wrzuciłam ci linka w innym wątki i na pw ci wysłałam - 28.03 w edwardzie, a Marysia się nudzić nie będzie z dziećmi na podłodze a jak się znudzi to hops do chusty i spać będzieZamieszczone przez kanka9
Nata przepraszam na OT
![]()
Nie ma sprawy,mayetschka...
kanka ,uważam,że chusta sie nada, bo chociaz cienka nosi obrze,zwłaszcza male dziecko.A czy ta czy inna...musiałbyś popróbować. Ja przez ostatnich kilka miesięcy próbowalam mnóstwo chust. Powiem Ci tak,że powinnaś głównie kierować sie kolorem,który Ci sie podoba, bo chusty ,oprocz ekstremanych,np. megaciekiej maruyamy vatanaia, czy np. megasztywnej lany sa podobne). Indio,zwłaszcza bwełniane śa wdzięczne, łatwo je zamotać,nie trzeba łamac. Mnie urrzekł ten kolor i cieszę sie,że chuste kupiłam,bo jest cienka dość,przy tym naprawde dobrze nosi i nie opada.
Pozdrawiam,natalia
acha,chuste mozesz kupic w polsce na www.gugu-gaga.pl ,czyli u petisu z tego fotum i jeszcze www.babiland.eu czyli tulipowna z forum i nie wiem, czy ktoś jeszcze ma?
dziękuje za info. Może się wybiore na spotkanie macanie
Co do hibiscusa normalnie coraz bardziej się zakochuje w tym kolorze i chyba i tak go kupie jesli przekonam sie wogóle do noszenia. Narazie nie jest źle mamy już pierwszy spacer za sobą w pożyczonym hoppie. Tyle że po spacerze troche bolały mnie plecy i nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy złe zawiąznie.
No a hibiscusa właśnie widziałam u petisutyle że tam jest rozm 6 i zastanawiam się czy nie lepiej wieksza w razie co. Nie przeszkadza mi ogon
![]()
Nata, cudna chusta i Stefci w niej pięknie![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
Zamieszczone przez kanka9
jejku, kanka, no to czekamy na Twoje indio. Sie denerwuje razem z Tobą.Mam nadzieje,ze bedziesz zadowiolona tak jak ja jestem!!!Daj koniecznie znac. Ten kolor
![]()