Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23

Wątek: Cudeńka z chust

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

No własnie tez jak spojrzałam na słonika z chusty za którą sie bezskutecznie uganiam, to mi się dziwnie zrobiło...
    Niemniej- cudeńka i gdyby ktoś w Polsce szył takie słoniki z chust i trafiłoby się coś z którejś z moich- biorę!

A najbardziej marzy mi się torba na dwóch długich ramionach, pojemna (aby mi pielucha wielo i inne skarby się zmieściła), z chusty. Tylko ile musiałbym ich mieć aby mi do każdej torba pasowała?!

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez owieczka33 Zobacz posta
    No własnie tez jak spojrzałam na słonika z chusty za którą sie bezskutecznie uganiam, to mi się dziwnie zrobiło...
    Niemniej- cudeńka i gdyby ktoś w Polsce szył takie słoniki z chust i trafiłoby się coś z którejś z moich- biorę!

A najbardziej marzy mi się torba na dwóch długich ramionach, pojemna (aby mi pielucha wielo i inne skarby się zmieściła), z chusty. Tylko ile musiałbym ich mieć aby mi do każdej torba pasowała?!
    a jakie to są Twoje chusty, z których byś chciała słonika mieć?

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

W tej chwili to chyba najbardziej Nati Lutea bo w niej najczęściej obecnie noszę, ale obawiam się, że to się niedługo zmieni.

Pewnie jakiś girasol tęcza, bo sa piękne same z siebie, a będę mieć 3 girasolki (samba, najnowsza tęcza i coś jeszcze...).

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

ja mam torbę z chusty. od kiedy już nie noszę zawsze to jakaś pociecha że coś mnie łączy z "chustoświatem"
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

Ja mam sentymentalną, niesprzedawalną Inkę. Długaśną pod 4.8 sięgającą. I...nie używam, bo jak noszę w chuście to tylko plecak. I nawet myślałam, że może by ciachnąć a z kawałków jakieś maskotki dla dzieci, żeby im potem do pamiątkowego pudełeczka dorzucić. Na myśleniu się skończyło, ale może, może...
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez owieczka33 Zobacz posta
    W tej chwili to chyba najbardziej Nati Lutea bo w niej najczęściej obecnie noszę, ale obawiam się, że to się niedługo zmieni.

Pewnie jakiś girasol tęcza, bo sa piękne same z siebie, a będę mieć 3 girasolki (samba, najnowsza tęcza i coś jeszcze...).
    z tych chust niestety nie posiadam żadnego kawałka

ale ten wątek jest dla mnie mobilizacją, by zasiąść znów do maszyny i dokończyć szycie torebki chustowej

Uprawnienia umieszczania postów