Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Dobry wieczór z Londynu

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Londyn

Red face Dobry wieczór z Londynu

Na stole świeczka, miska po budyniu, luby na koncercie a ja poraz kolejny na forum czytając o tym, co mnie interesuje. Mam na imię Agnieszka, prawdopodobnie na początku kwietnia pojawi się na świecie moje pierwsze dziecię, które planuję urodzić w domu.
    Na forum trafiłam szukając informacji o chustach i ich noszeniu. Po kilku tygodniach czytania i obserwacji straciłam nadzieję na kupno chusty z forum; w głowie mi się kręci od próby rozgryzienia stawania i podskakiwania (wciąż nie wiem co się kryje za skakaniem ) i zdecydowałam chustę kupić od producenta, za to dowiedziałam się duuużo bardzo. Dziękuję.
    Jestem Rebirtherem/terapeutką oddechem, psychoterapeutką w trakcie szkolenia oraz doulą. Myślę o wielorazowych pieluchach, frajdzie z noszenia dziecka w chuście i o tym, by udzielić się trochę w wątku o porodach bo uczyłam się od świetniej douli i Michel'a Odent (lekarza, który wprowadził baseny do sal porodowych), którzy mają wspaniałe podejście i zrozumienie tematu (główne teza: kobiecie nie można pomóc przy porodzie, ale można jej stworzyć idealne warunki i nie przeszkadzać). Anglia wydaje się oferować więcej możliwości poprowadzenia swojego porodu niż Polska narazie. Każda świadoma (przyszła) mama powinna mieć dostęp do informacji.

Smutno mi trochę, że mieszkając w Londynie nie mam szansy się z Wami spotkać osobiście. Chyba, że ktoś gościnnie w Londynie będzie..

Chustomanka Awatar dzieckoziemi
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Witaj na forum! Są tu też mamy z UK i sąsiedniej wyspy (np ja ), także zawsze jest szansa, że jednak uda się poznać kogoś ''w realu''.

no i gratuluję! Obyś miała dobry domowy poród. Sama nadal marzę o takim (może przy trzecim dziecku się uda...)
    "Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."

Chustoholiczka Awatar luliluli
    Miejscowość
    Eire

Domyślnie

Witaj Aggie, milo cie poznac

bardzo ciekawie brzmi to, o czym piszesz, mam nadzieje, ze rozgadasz sie i poopowiadasz wiecej
    M 2010
    F 2012
    HM 2019

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

i ja witam z wysp

Chusteryczka Awatar asienkie
    Miejscowość
    Lbn

Domyślnie

Witaj

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

hej, hej

i zapraszam do siebie - mozesz obmacac moj stos (duuuzy stos ), pieluch sporo rozniastych, wypic dobra herbate i milo spedzic czas (z wzajemnoscia, pozadam milych gosci ). spokojnej rozmowy obiecac nie moge, dzieci za gadatliwe mam
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Uprawnienia umieszczania postów