Czarne mi się nawet podobają, ale ni da rydy, muszę na róże odłożyć![]()
Czarne mi się nawet podobają, ale ni da rydy, muszę na róże odłożyć![]()
Samuela, które chcesz upolować?
Ja ciągle porównuję te dwa kolory i ciemniejszy mi się bardziej podoba, no ale ten czerwony też jest ładny!a idźcie, ta choroba jest okropna
![]()
ile orientacyjnie moga kosztowac te czarne 4? Jak je zobaczylam na fejsie to mnie powaliłoAle nie mam pojecia o zakupach u oshy... Z tego co rozumiem to wcale nie tak łatwo?
Waw 15.06.2012
–------------------------
In complete darkness we are all the same, it is only our knowledge and wisdom that separates us, don't let your eyes deceive you
Dużo klikania, trzeba cierpliwie "walczyć" o chustęto zwykła bawełna, pewnie czarne smoki będą tańsze niż czerwone, moim zdaniem cena czwórki to będzie jakoś 90funtów + 12 za przesyłkę. Żeby kupić musisz mieć przygotowaną kartę debetową/bankomatową, żeby numery przy płatności spisać. Zapraszam do wątku oschofanek jeśli masz jeszcze jakieś pytania, wątpliwości....
czarne piękne!Ale na szczęście takie jakieś mało wiosenne, więc mnie nie kusi, na szczęście
![]()
Ładne smoki, czarne szczególnie![]()
![]()
Niestety brak kasy
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
wkurza mnie to, że na pewno ustrzele. a nie mam kasy.. dam w razie w znać tu na forum, jakby któraś chciała![]()