mam też czerwone w koszyku, wszystkie 3 karty w domu nie przechodzą - bubububu
mam też czerwone w koszyku, wszystkie 3 karty w domu nie przechodzą - bubububu
za 3 min wypadają z mojego koszyka
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
a mi nic nie udało się wrzucić do koszyka![]()
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
nie rozumiem - 3 karty nie przeszły, 2 "zwykłe" i 1 kredytowa - wrrr
a może to lepiej
ale nerwowo bylo
u mnie tak ostatnio, nic nie moglam wrzucic choc byłam ...znowu cos poblokowali komus
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Mnie uciekło - kasy nie było, więc cóż![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Kurcze, to trudniejsze teraz jest. Znaczy, żeby złapać jak komuś wypadnie z koszyka. Widziałam teraz jak się pojawiały różne rozmiary, ale nijak nie byłam w stanie ich złapać.
czyli juz po zawodach?
Waw 15.06.2012
–------------------------
In complete darkness we are all the same, it is only our knowledge and wisdom that separates us, don't let your eyes deceive you
jeszcze jakas czarna 2 sie przewija co jakis czas wskakuje ale nie idzie jej dodać
Waw 15.06.2012
In complete darkness we are all the same, it is only our knowledge and wisdom that separates us, don't let your eyes deceive you
to jak to jest z tymi płatnościami?? wyczaiłyście kiedy karty nie przechodzą?? Visa; Visa Debit; MasterCard Debit. mam wrażenie, że gdyby była płatność paypalowa, nie było by takich cyrków z płatnościami.
Pzr kredytowej przerzucało mnie na stronę banku i duuupa, nie było żadnego przelewu przygotowanego, co miałam zrobić, bom teeempa
jakby komus czerwone zbywały rozmiar najlepiej 3 lub 4 to ja chętna jestem![]()
Ania - żona i matka trójeczki rozrabiaków
mam znowu w koszyku.... hhallo! :d
Ja muszę się zalogować do banku i potem przychodzi sms, przepisać kod i już. Mam Visę Electron zwykłą bankomatową. Ostatnio preorder płaciłam Mastercard, bo akurat wtedy Visa mi nie chciała przejść (wyskakiwało, że bank odrzucił płatność).
i czarne 4/5 ...
Waw 15.06.2012
rozmiar 7 grade 3, 100 funtow. ech, brac to, braca ja se macne
![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
ja mam czerwoną 7, ale nie chce zrobić mi debetu na żadnej karcietak dla zabawy chciałam spróbować kupić....
Teraz jest trudniej upolować - pojawiają się jedynie te, które są dostępne - wtedy trzeba klikać w żółty napis póki nie wpadnie.
Oj będzie ciężej... Bardzo mnie to martwi.