Ja kupuję! Lubię ten sport! Klikanie spala dużo kalorii.
Czarne mi się nawet podobają, ale ni da rydy, muszę na róże odłożyć![]()
Samuela, które chcesz upolować?
Ja ciągle porównuję te dwa kolory i ciemniejszy mi się bardziej podoba, no ale ten czerwony też jest ładny!a idźcie, ta choroba jest okropna
![]()
ile orientacyjnie moga kosztowac te czarne 4? Jak je zobaczylam na fejsie to mnie powaliłoAle nie mam pojecia o zakupach u oshy... Z tego co rozumiem to wcale nie tak łatwo?
Waw 15.06.2012
–------------------------
In complete darkness we are all the same, it is only our knowledge and wisdom that separates us, don't let your eyes deceive you
smoki!!!!
czemu przed wyplata ja sie pytam ???![]()
Dużo klikania, trzeba cierpliwie "walczyć" o chustęto zwykła bawełna, pewnie czarne smoki będą tańsze niż czerwone, moim zdaniem cena czwórki to będzie jakoś 90funtów + 12 za przesyłkę. Żeby kupić musisz mieć przygotowaną kartę debetową/bankomatową, żeby numery przy płatności spisać. Zapraszam do wątku oschofanek jeśli masz jeszcze jakieś pytania, wątpliwości....
czarne piękne!Ale na szczęście takie jakieś mało wiosenne, więc mnie nie kusi, na szczęście
![]()
Ładne smoki, czarne szczególnie![]()
![]()
Niestety brak kasy
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
wkurza mnie to, że na pewno ustrzele. a nie mam kasy.. dam w razie w znać tu na forum, jakby któraś chciała![]()
mam kase ale na paypall.. czy ktoras pisze sie na to, ze jej przeleję jeszcze dzis, a ona oplaci mi smoki? ( najlepiej czerwone)
? pliss
Ja niestety nie pomogę
Jak tam przygotowania do polowania?ja już podekscytowana siedzę i czekam
Już coś się dzieje na stronie, bo dwie chusty tylko są
Czarno-niebieskie są pikne
I takie hmmm.... eleganckie![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
no i mam w koszyku dwie czerwone. ktos cos?
Kupione ciemne 6tylko czemu już nic nie ma na stronie?
Dziwnie jakoś, bo nie ma, że reserved tylko od razu out of stock się zrobiło. Czyli pewnie za jakiś czas się dostępne jeszcze zrobią.
ech wypadla mi z koszyka chyba cos nie tak zrobilam bo wyskoczyl blad i ze dla mojej sesji nie ma produktow w koszyku... :/
Waw 15.06.2012
–------------------------
In complete darkness we are all the same, it is only our knowledge and wisdom that separates us, don't let your eyes deceive you
zobczyłam wszystkie dostępne a potem zgasł mi kompdobrze że jutro nowy zastuka do mych drzwi
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala