Z FB:
Dziś o godzinie 15.00 w naszym sklepie pojawią się nowe chusty: FLOWERELLI BORDO 25% KONOPIE 75% BAWEŁNA!
Latające elfy![]()
konopie nosiosą zawsze i wszędzie
co do wzoru fajny - tylko chyba małe te elfy, znikają jakoś
Konopie!!!
Piękny wzór, skład booooooossssski. Mogłam poczekać z tymi zakupami u NatiNa trzecią chustę mnie już nie stać
![]()
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!
wzór śliczny
ale ten kolor nie pasuje mi jakoś
Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)
Ojj, podobają się... Ale ja przecież nie noszę![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Wzór nawet ciekawy, ale kolor nie dla mnie. I pewnie cena też będzie interesująca![]()
ładnaale na szczęście kolor nie mój, za to skład owszem
taki wzor na takim zielonym opalizujacym kolorku....mmmm....sie rozmarzylam....mmm....![]()
przepraszam z góry za OT
ale na 2 zdjęciu nad napisem natibaby jest taka biała kreska, czy jeżeli jest ona długaa przez praktycznie cała szer chusty zalicza się ona jako wada ?
Rany, jak mi się ona podobaW ogóle Nati mnie wkurza ostatnio, za dużo mają chust, które mi się podobają...
Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.
tylko u mnie to jest na jedwabnych jaskółkach tych nowych i leci przez prakt cała szer chusty , poza tym ma wiele wystajacych petelkowych nitek![]()
Belfe, napisz koniecznie na biuro@natibaby.pl . Trudno mi powiedzieć, co się stało, ale dziewczyny coś zaradzą.