Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: JumpSac Baby

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie JumpSac Baby

Czy ktoś miał do czynienia? Testował? To już druga firma z Malezji, która robi śliczne chusty przynajmniej ja dopiero odkryłam dwie....
    Dzisiaj na Paxbaby wrzucają ich chustę - przepiękną! No ale ze strony producenta też można zamówić - http://www.jumpsacbaby.com/index.php chust mają niewiele, są też inne produkty.
    Podoba się?

- Pandora Midnight Rainbow (100% bawełna): doczytałam, że akurat to tęczowe zestawienie nie jest już dostępne na stronie producenta...

- Jacquard Damask 50% lnu

Moim zdaniem ta tęcza jest niesamowita - tak pięknie paski układają się na dziecku no i cena nie jest tragiczna - z przesyłem do Polski za 4,6m bawełny wychodzi około 340zł. Kurczaki, to drugi pasiak, który mnie ruszył, zastanawiam się czy nie kupić.... Może ktoś się chce dołożyć do zamówienia z Malezji? Co sądzicie o chustach?
    (bardzo przepraszam, jeśli temat o tych chustach był, ale nic nie znalazłam....)
    Ostatnio edytowane przez Marciula ; 27-02-2013 o 08:28

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

znam tę dziewczynę od tęczy. A nie łatwiej zamówić z Paxbaby, a nie ściągać z Malezji??

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madzi Zobacz posta
    znam tę dziewczynę od tęczy. A nie łatwiej zamówić z Paxbaby, a nie ściągać z Malezji??
    Cena pewnie podobna będzie - no ale jeśli się zdecyduje to i tak mi Paxbaby zostaje, bo ta tęcza u producenta niedostępna....

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madzi Zobacz posta
    Rose jest charakterystyczna
    Mnie za 7 tej tęczy wysło własnie 340zł plus ubezpieczona przesyłka z Au lub tajlandii około 150zł to dość drogo za bawełnę. Kolory piekne ale w takim razie wolę Girasola

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

A czy masz ją nadal? może jakieś zdjęcia w akcji? Nie chcesz sprzedać? (nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że ją kupowałaś ostatnio mam problemy z rozumowaniem.... )

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Nie nie, nie kupowałam - wyceniłam potrzebną długość bo mają cennik jak u Ellevilla - nominalna za 5 + dodatek za każdy rozmiar "na plus". Wysło mi że z wysyłaniem z AU albo wprost byłoby jakieś 500zł za bawełnianą chustę. Piękna ale imo się to nie opłaca...

Uprawnienia umieszczania postów