Pokaż wyniki od 1 do 20 z 30

Wątek: Chusta na weselu/komunii

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Tarnow

Domyślnie

Opaska- dobry pomysl. Tylko dla chlopca to jakas cieniutka czapeczke kupie

Zara natur- hmm musze kuknac jak to wyglada i czy w razie w bedzie mnie na nia stac Bo niestety zadna ze znajomych mi mam nie nosi w chuscie, wiec nie mam od kogo pozyczyc ...

Chustomanka

Domyślnie

mamy tu taki dział gdzie możesz pożyczyć/ tymczasowo wymienic się

Zapytaj jeszcze na forum lokalnym

Chusteryczka

Domyślnie

krótka chusta i na plecy (warto wcześniej poćwiczyć) lub pouch (do tańczenia na weselu! )

my mieliśmy na weselu brata pouch i chustę z nino TS, cudna chusta
    K. 2009M. 2012

Chustomanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Tak tańczyłyśmy na weselu

W(2002) H(2010) Z(2012)

ChustoTata

Domyślnie

Nasza córcia miała 3 mc jak była chrzczona- wejście do kościooła na rękach, potem chusta- elastyk, wyjęcie z chusty na "wodowanie", potem siup w chustę i tak już zostało
    Tylko ksiądz potem poprosił by może małą wyjąć na chwilkę, bo chciał w nią zdjęcie Potem na obiadku tez w chustach a to tkanej, a to w elastyku- ciocie też chciały ponosić w chuścioszku.

Jak miała 4 mc moja siostra cioteczna brała ślub- mała cały ślub w chuście, potem pół wesela na rekach prababci, reszta w chuście elastyk/ tkana na zmianę- nawet z nami tańczyła

No i z mniej przyjemnych "imprez" 5 mc córeczkowe, pogrzeb, mego taty
    Synek został u mamy chrzestnej, kochał dziadzia całym sercem, córcia jak to stwór sensu stricte cycusiowy- w domku, potem całą mszę za trumną z nami i na cmentarzu w chuście, czerwoniastym elastyku.

edit. zapomniałem dopisać, że żona na ślubie grała na klarnecie- mała do niej przywiązana w chuście, ogółem już chyba ze 3 śluby odegrały tak razem w pierwszym półroczu życia
    Szkoda tylko,ze zdjęć nie mamy- to by było, zdjęcie w chuście z klarnetem
    Łobuziak Chustofan 2010
    Maleńka Chuścioszka 2012

Chustonówka
    Miejscowość
    Tarnow

Domyślnie

dzięki dziewczyny - my mamy dzisiaj pierwszy raz za sobą. POwiem tak - zaczełam swoje próby od misia- szło jako tako. Mały wstał - stwierdziłam że pasuje się na nim nauczyć - rachu ciachu troszkę śmiechu było ale udało się mały się śmiał - chyba się mu spodobało. oczywiście ta idylla nie mogła trwać wiecznie ( a trwała jedynie 3-4 minuty) bo malutki zaczął się wkurzać. ale sądze że jak na pierwszy raz to i tak duuuuuży sukces.
    Teraz pasuje tylko doszkolić się bo cały czas mam jakieś wrażenie że coś nie tak robię...
    Boję się że go coś boli lub jest mu niewygodnie.
    muszę pooglądać jakieś filmiki instruktażowe - może czegoś nie zauważyłam na instrukcji tak czy inaczej - PODOBA NAM SIĘ NOSZENIE W CHUŚCIE

Chustomanka Awatar gienia
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Fajny wątek. Nam w rodzinie szykuje się wesele, jak moja majowa niespodzianka będzie miała 4-5 miesięcy. Ja już teraz planuję się w chuście tam wybrać
    pszczółka Gucio 12.10, pszczółka Maja 04.13

Uprawnienia umieszczania postów