Pokaż wyniki od 1 do 20 z 235

Wątek: Odparzenia przy stosowaniu wielo...

Mieszany widok

Chustofanka Awatar yaheira
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Diu - to może nie być wina pieluchy. Ja specjalnie przeszłam na wielo żeby nie mieć odparzeń. Jeśli sudokrem nie działa to spróbuj czegoś innego. U mnie działa Tormentalum (tylko nie pomyl z Tormentiolem) na odparzenia, a zapobiegawczo stosuje Linomag. Ja smaruje pupę używając wielorazowych pieluch, wolę je odtłuszczać raz na jakiś czas niż fundować młodemu odparzenia.

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

Diu, ja bym posmarowała pupę olejkiem arganowym. Częste wietrzenie i mycie pupy mydełkiem po prostu. Arganowy gdy moje dzieci już starsze były ale idealnie łagodzi wszystkie problemy skórne. Kiedy dzieci były małe stosowałam Linomag ale taki A+E chyba jednak był skuteczniejszy od tradycyjnego.
    A może te kropeczki to póki co potówki? Myślę że dobrym rozwiązaniem jest ten polarek albo kawałek welurku syntetycznego dla poczucia suchości przy pupie.
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Chustonoszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yaheira Zobacz posta
    Diu - to może nie być wina pieluchy. Ja specjalnie przeszłam na wielo żeby nie mieć odparzeń. Jeśli sudokrem nie działa to spróbuj czegoś innego. U mnie działa Tormentalum (tylko nie pomyl z Tormentiolem) na odparzenia, a zapobiegawczo stosuje Linomag. Ja smaruje pupę używając wielorazowych pieluch, wolę je odtłuszczać raz na jakiś czas niż fundować młodemu odparzenia.
    Dlaczego Tormentiol nie jest odpowiedni na małą pupkę?

Uprawnienia umieszczania postów