Pokaż wyniki od 1 do 20 z 235

Wątek: Odparzenia przy stosowaniu wielo...

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Aliszia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Gratuluję pozytywnego nastawienia! Niewiele dziewczyn ma ochotę na zabawę z wielo od początku, ale fajnie, że macie siebie nawzajem, jako przyjaciółki do wspierania!

Nie zrażajcie się do wielo. Mi wypracowanie własnego systemu zajęło ze 3 tygodnie.

Jeśli chodzi o odparzenia- uwierz mi, że mogą się zdarzyć w każdym rodzaju pieluszki. 5 tygodni to jeszcze maleństwo. Mógł ją podrażnić polar, ale mogła też bawełna (moja córka ma odparzenia w pieluszkach, w których czuć mokro).

Wypłuczcie dobrze pieluszki, poczytaj o strippingu. Kartoflanka i do przodu
    Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.

Chustomanka Awatar margaretka
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Zarówno Gabi, jak i Hanię wielo niestety odparzały/ją, niezależnie od tego, czy to polar, czy naturalne od pupy. Także muszę smarować, daję cieniutką warstwę linomagu zielonego (w aptece dostaniesz) i czekam chwilkę, aż się wchłonie, ewentualnie nadmiar ściągam przecierając pupkę tetrą i dopiero zakładam pieluszkę. Nie robię tego przy każej zmianie pieluszki, zawsze po kupce, a po siusiu to raz na jakiś czas.

Chustonówka

Domyślnie

Moim zdaniem to wina dzisiejszych proszków do prania sa zbyt żrace i drazniace... nalezaloby prac dzieciece ciuszki w szarym mydle

Uprawnienia umieszczania postów